12.11.10

Αντιπαράθεση Δράκου - Τατούλη !!

«Προσπαθούμε και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την ανάπτυξη για την Πελοπόννησο» τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υποψήφιος με τη ΝΔ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος.
Επεσήμανε ότι η παράταξή του έχει συγκεκριμένη πρόταση με στόχο την προβολή των δυνατοτήτων και των αξιών της Πελοποννήσου, υπογραμμίζοντας ότι σκοπός είναι να γίνει η Πελοπόννησος επιχειρηματικό κέντρο και κέντρο επενδυτών υψηλού κύρους.
Ο κ. Δράκος κατηγόρησε τον αντίπαλό του Πέτρο Τατούλη ότι αλλάζει σημαίες, συμμαχίες και χρώματα ανάλογα με την περίπτωση, προσθέτοντας ότι θα λάβει την απάντησή του από τον λαό.
Από την πλευρά του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, που έχει την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ, έκανε λόγο στο ΣΚΑΪ 100,3 για μία προσπάθεια που στηρίζεται στην υπέρβαση όλων και του ίδιου και των κομμάτων που τον στηρίζουν……
Παράλληλα, χαρακτήρισε εξαιρετική τη δυναμική της παράταξης, λέγοντας ότι είναι περισσότερο ελκυστική στους ψηφοφόρους που επέλεξαν τα μικρότερα κόμματα.
Ο κ. Τατούλης ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν είχε πρόβλημα με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι ο συνδυασμός του είναι ανεξάρτητος.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου είπε ακόμα πως έληξε την πρώτη Κυριακή το ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι πολιτικό και τώρα το μήνυμα είναι η μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση.
«Υπηρετώ το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Υπερασπίζομαι την αναγκαιότητα της μεταρρύθμισης», είπε ο κ. Τατούλης.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τατούλης και ο κ. Δράκος θα αναμετρηθούν για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στον πρώτο γύρο έλαβαν 41,71% και 40.94% αντίστοιχα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου