11.11.10

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου του υποψηφίου Δημάρχου που πέθανε, η γυναίκα του !!

Τι είπαν οι στενοί του συνεργάτες για την εξέλιξη αυτή αλλά και η ίδια στην Τ. Στεφανίδου στην εκπομπή "Αξίζει να το ζεις"!!
Ο Γιώργος Αποστολάκης πέθανε από ανακοπή το βράδυ της Δευτέρας ενώ οδηγούσε για να πάει στο νοσοκομείο. Τραγική ειρωνία της τύχης είναι το γεγονός ότι την προηγούμενη μέρα είχε πάρει την πρωτιά στις εκλογές με ποσοστό 33,5% και 5.720 ψήφους. Η απώλεια του αγαπημένου δημάρχου της Νέας Χαλκηδόνας συγκλόνισε όλους του δημότες και βρέθηκαν όλοι χθες στο κοιμητήριο "Κόκκινος Μύλος" για να του πουν το τελευταίο αντίο.
Η γυναίκα του Έφη Γαϊτανά ήταν συντετριμένη στο πλευρό της αδερφής της, γνωστής δημοσιογράφου Τζωρτζέλας Κόσσιεβα.
Η χήρα του δημάρχου θα πρέπει να μεγαλώσει πλέον μόνη της τα τρία τους παιδιά Γεωργία, Κατερίνα και Ελένη αλλά και να αναλάβει τα ηνία του δημαρχείου. Ο συνδυασμός "Νέα Προοπτική Γ. Αποστολάκης" συνήλθε σε ειδική συνεδρίαση όπως ορίζει ο νόμος, αποφάσισε ομόφωνα και έθεσε ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου τη χήρα του αποβιώσαντος. "Αναλαμβάνει η συζυγός του όπως αποφασίστηκε χθες το βράδυ. Δεν έχει σκοπό να κάνει καριέρα στα δημοτικά απλώς θέλει να κάνει το όνειρο του συζύγου της πραγματικότητα, να δει αυτό που εκείνος οραματίστηκε
επειδή το ξέρει καλύτερα από τον οποιοδήποτε. Θέλει να κάνει αυτό το συγκεκριμένο πράγμα που ήθελε να κάνει ο σύζυγός της", εξηγεί στο TLIFE η Ρένα, γραμματέας του Γιώργου Αποστολάκη.
Η πρόταση έγινε από τους στενούς συνεργάτες του δημάρχου και αποφασίστηκε πανψηφεί από τον συνδυασμό κι εκείνη απλά το δέχτηκε θεωρώντας ότι έχει ευθύνη απέναντι στην μνήμη του συζύγου της. "Αυτό που ανέλαβε να κάνει δεν είναι εύκολο ", συνεχίζει η ίδια.
"Είχαμε μία ανησυχία μήπως δεν το αποδεχτεί η ίδια και ομολογώ ότι μας εξέπληξε η απόφασή της να συνεχίσει σε μία τόση δύσκολη στιγμή. Έδειξε κουράγιο και δύναμη και το αποδέχτηκε", δηλώνει στο δηλώνει στο TLIFE o Ηλίας Γκρίντζαλης, αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας και στενός συνεργάτης του Γιώργου Αποστολάκη. Ο αντιδήμαρχος βρέθηκε σήμερα το πρωί στο σπίτι της Έφης Γαϊτανάς για να δρομολογήσει τα διαδικαστικά και μας μεταφέρει την δύσκολη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
"Είναι πολύ αξιόλογη και πισεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα μπορέσει να συνεχίσει το έργο του Γιώργου μας. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, το να είσαι τόσα χρόνια δίπλα σε έναν πολιτικό άνδρα, να έχεις δώσει τόσε εκλογικές αναμετρήσεις δίπλα του. Οι γυναίκες των πολιτικών καμιά φορά πρέπει να είναι πιο δυνατές για να προχωρούν οι άνδρες τους.
Η στήριξη και μόνο καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ σημαντική", αναφέρει ο κος Γρίντζαλης και συμπληρώνει πως η Έφη Γαϊτανα εκτός από την πείρα έχει και σπουδές στα οικονομικά που την κάνουν ικανή για την θέση που αναλαμβάνει. "Είναι πολύ δυναμική γυναίκα και υπάρχει και όλο το επιτελείο που θα την στηρίξει. Όλος ο συνδυασμός θα είναι δίπλα της για ότι χρειαστεί αλλά έχει από μόνη της πάρα πολλές ικανότητες", συνεχίζει ο ίδιος.
Η Έφη Αποστολάκη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή "Αξίζει να το ζεις" για τον σύζυγό της και την ευθύνη που ανέλαβε. "Η καρδιά μου και η αγάπη μου για τον συζυγό μου με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση", δήλωσε η ίδια ευχαριστώντας όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του στην κηδεία τον σύντροφό της. "Είναι δίπλα μου και με καθοδηγεί κι αυτό το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί", υπογραμμίζει΄.
Η χήρα του δημάρχου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της και εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα την μεγάλη αγάπη που νιώθει και θα νιώθει για εκείνον. Η απόφαση που πήρε να είναι επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Προοπτική" είναι για εκείνη "δέσμευση ζωής", όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε πως θα στηρίξει το όραμα του συζύγου της με καθημερινή δουλειά, συλλογικότητα, ευθύνη, αγάπη και φυσικά την στήριξη των δημοτών. tlife

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου