13.11.10

Η ώρα του διαζυγίου για γνωστό μεγαλοδημοσιογράφο;

Η γυναίκα ανατρέπει το σκηνικό με όσα αποκαλύπτει για τον σύζυγό της με τις off shore, τις γυμνές του εμφανίσεις, τη δημοσιογράφο γκόμενα και...άλλα πολλά. !
Η βόμβα μεγατόνων έσκασε σήμερα το πρωί από την αποκάλυψη του newsbomb.gr. Σύζυγος μεγαλοδημοσιογράφου έκανε... γυαλιά καρφιά το γραφείο του, όταν τον έπιασε στα πράσα με την φίλη του σε τρυφερό τετ α τετ. Το επεισόδιο έγινε πριν περίπου 20ημέρες και το «πανηγύρι» που ακολούθησε μετέτρεψε το γραφείο σε πραγματικό «ρινγκ». Η νεαρή κοπέλα έφυγε τρέχοντας για να σωθεί από τα… νύχια της απατημένης συζύγου, τα οποία είναι και κοφτερά, αλλά στην προσπάθειά της να γλιτώσει αποτέλεσε θέαμα για τους υπόλοιπους εργαζομένους! Η πέτρα του σκανδάλου όμως δεν πτοήθηκε καθόλου απεναντίας την επόμενη ημέρα... κατέφυγε στο πιο κοντινό αστυνομικό τμήμα και έκανε μήνυση στην ανταγωνίστρια σύζυγο! Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του newsbomb.gr, το περιστατικό κατέληξε σε συμβιβασμό με σκοπό να αποφευχθεί ο περαιτέρω διασυρμός.
Αξιοσημείωτη πάντως είναι η αντίδραση της απατημένης συζύγου, γιατί η ιστορία απλώς επαναλαμβάνεται! Δεν είναι η πρώτη, η δεύτερη, η τρίτη… φορά, που ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος-παρουσιαστής, παρεκτρέπεται! Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ακούγονται πάρα πολλά
για τις «αταξίες» του και τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια εδώ και καιρό έχουν πάρει φωτιά! Η εικόνα του ευτυχισμένου παντρεμένου ζευγαριού, λέγεται πως είναι βασισμένη μόνο στο φαίνεσθαι, αφού οι απιστίες του κυρίου είναι συχνές-πυκνές. Το τι γίνεται στην πραγματικότητα το έχουν αφήσει στο σκοτάδι, ή έτσι θέλουν να ελπίζουν, όσο για την επώνυμη σύζυγό του, κάνει τα στραβά μάτια μη θέλοντας να χαλάσει όλο αυτό που προσπαθούσε τόσα χρόνια να χτίσει.
Βέβαια, η κυρία του κυρίου, σύμφωνα πάντα με όσα ακούγονται, έχει φροντίσει να κρατήσει αποδεικτικά στοιχεία, από προηγούμενες απιστίες, για να τον έχει στο χέρι και να μην μπορεί να την αφήσει ο σύζυγος, όποτε εκείνος το επιθυμεί ή αν κάποια στιγμή μια παρασπονδία του εξελιχθεί σε φλογερό έρωτα! Γιατί όπως είπαμε η εικόνα είναι εκείνη που μετράει…! Όμως αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά γιατί οι μάρτυρες αυτού του θλιβερού περιστατικού ήταν πολλοί και μπορεί ο μεγαλοδημοσιογράφος να πρόλαβε τον ολοκληρωτικό διασυρμό, αποσύροντας η πέτρα του σκανδάλου τη μήνυση αλλά το κακό πήρε έκταση. Μήπως λοιπόν η τελευταία παρασπονδία του άτακτου συζύγου θα είναι και η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι ακόμα και για την ανεκτική, στην προσωπική της ζωή τουλάχιστον, επώνυμη σύζυγό του; Μήπως τώρα τα πράγματα έφτασαν στα άκρα και η ιδέα του διαζυγίου δεν είναι και τόσο μακριά; Οι απαντήσεις θα δοθούν και θα φανούν σύντομα! gossip-tv

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου