16.10.10

Το Νησί ( MEGA ): Η μεταμόρφωση ηθοποιών σε λεπρούς !!

«Τα έχουν τραβήξει και είναι σκηνοθετημένα με τρόπο που να μην αηδιάζει ο κόσμος, η κάμερα περνάει από δίπλα και ίσα ίσα που τα βλέπεις» !!
Την μεταμόρφωση εκατοντάδων ηθοποιών σε λεπρούς για τις ανάγκες του σίριαλ «Το Νησί» ανέλαβαν οι αδερφοί Αλαχούζοι, που αποκάλυψαν τα μυστικά τους.
Οι μάστερ των ειδικών εφέ εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και εξήγησαν τον τρόπο με τον οποίο έφτιαξαν τους λεπρούς. «Είναι ένας βάκιλος που δημιουργεί ένα κέλυφος γύρω από τον εαυτό του για να προστατευθεί, άλλα είναι σαν εκζέματα», είπαν οι ειδικοί προσπαθώντας να εξηγήσουν την εμφάνιση των σημαδιών της λέπρας στο δέρμα.
Για τις ανάγκες του σίριαλ, οι αδερφοί Αλαχούζοι χρησιμοποίησαν σιλικόνη από την οποία έφτιαξαν τα σημάδια της ασθένειας, η οποία «μπήκε» στα πρόσωπα ηθοποιών και κομπάρσων με μάσκες που κόλλησαν στα πρόσωπά τους.
Το αποτέλεσμα του εφέ απέχει ελάχιστα από τα πραγματικά σημάδια της λέπρας, προκαλώντας ανατριχίλα σε όποιον βλέπει τα πρόσωπα αυτά….
«Τα έχουν τραβήξει και είναι σκηνοθετημένα με τρόπο που να μην αηδιάζει ο κόσμος, η κάμερα περνάει από δίπλα και ίσα ίσα που τα βλέπεις», είπε ο ένας εκ των αδερφών στο «Αξίζει να το Ζεις»
Μάλιστα, ο ίδιος μεταμόρφωσε ολοκληρωτικά τον εαυτό του σε λεπρό και έγινε αγνώριστος, ενώ κάνει ένα πέρασμα από το δεύτερο επεισόδιο του σίριαλ!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου