6.10.10

Στον δήμο Δωρίου ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος !

« Διανύουμε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης που προκάλεσε η σημερινή κυβέρνηση με λαθεμένες πολιτικές »
Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Δωρίου θα επισκεφτεί αύριο το απόγευμα ΠΕΜΠΤΗ 7/10/2010, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, με υποψηφίους συμβούλους του Συνδυασμού ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨:
6:00 μμ ΑΝΩ ΔΩΡΙΟ, 6:30 μμ ΚΟΥΒΕΛΑ, 6:45 μμ ΧΑΛΚΙΑ, 7:00 μμ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙ, 7:30μμ ΨΑΡΙ, 8:00μμ ΔΩΡΙΟ, 8:30μμ ΚΟΚΛΑ & 9:00μμ ΒΑΣΙΛΙΚΟ.
Με κατοίκους των δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ανδρούσας συνομίλησε χθες κατά την διάρκεια της περιοδείας του ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους οι οποίοι εκδήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα του. Ο κ. Παναγιωτόπουλος, αναφέρθηκε
στο διακύβευμα των επικείμενων περιφερειακών εκλογών, δήλωσε ότι διανύουμε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης που προκάλεσε η σημερινή κυβέρνηση με λαθεμένες πολιτικές και κάλεσε τους δημότες του Δήμου Ανδρούσας, να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον του τόπου καταψηφίζοντας τους οπαδούς του μνημονίου που δημιουργεί ανεργία και προκαλεί απελπισία στο λαό και να στείλουν το δικό τους μήνυμα στις εκλογές του Νοεμβρίου. Να ψηφίσουν Ελπίδα, Αισιοδοξία, να ψηφίσουν Μεσσηνία και τον Συνδυασμό ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨.
Αναφέρθηκε στο έργο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης σε σημαντικούς τομείς, έκανε ειδική αναφορά στα αγροτικά ζητήματα, εξέφρασε την αγωνία του για την κατάσταση και το αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και υπογράμμισε ότι ο συνδυασμός μας ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨, έχει έτοιμες προτάσεις που τοποθετούνται πάνω στη στήριξη των προϊόντων μας, ώστε να γίνονται ανταγωνιστικά σε άλλες χώρες και να προωθούνται σε ξένες αγορές.
Τέλος, τόνισε ότι είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης, αγωνιζόμενος μαζί τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκο και τα στελέχη τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους για μια Μεσσηνία της Ανάπτυξης και της Ευημερίας και για μια Δυνατή Πελοπόννησο της Ελπίδας και της προοπτικής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου