1.10.10

Το πρόγραμμα του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου για Σάββατο και Κυριακή !

Σωτήρης Παναγιωτόπουλος για Καλλικράτη – Πάμε στα τυφλά με προχειρότητες του ΥΠ.ΕΣ !
Καταστήματα στην πόλη της Καλαμάτας, θα επισκεφτεί αύριο το πρωί ΣΑΒΒΑΤΟ 2/10/2010 ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨ όπου θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων. Το απόγευμα του Σαββάτου, μαζί με τον Δημήτρη Δράκο και υποψηφίους συμβούλους θα επισκεφτούν τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αβίας: 6:30 μμ ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΟ & 7:00 μμ ΚΑΜΠΟΣ.
Το βράδυ της ιδίας ημέρας θα παραβρεθούν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Καλαμάτας κ. Παν. Νίκα……
Την Κυριακή 3/10/2010 και ώρα 9:30πμ, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα μεταβεί στους Γαργαλιάνους για να παραστεί στη θεία λειτουργία και τη λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, Πολιούχου των Γαργαλιάνων.
Στις 12:00πμ θα επισκεφτεί το Δ.Δ Λεύκη του Δήμου Γαργαλιάνων.
Το απόγευμα της Κυριακής ο κ. Παναγιωτόπουλος, συνεχίζοντας την προεκλογική του δράση θα επισκεφτεί τα εξής Δημοτικά Διαμερίσματα: 6:30μμ ΛΑΜΠΑΙΝΑ, 7:00μμ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΕΙΟ, 7:30μμ ΒΟΥΡΝΑΖΙ, 7:50μμ ΤΡΙΟΔΟΣ, 8:20μμ ΚΑΡΤΕΡΟΛΙ, 8:45μμ ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ.
Χθες ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού έγινε δεκτός με ενθουσιασμό στα χωριά που περιόδευσε και μίλησε στον Νερόμυλο και την Χαραυγή. Λαμβάνοντας το λόγο ο κ. Παναγιωτόπουλος, αναφέρθηκε στον ¨Καλλικράτη¨ και τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στην εφαρμογή του. Συγκεκριμένα είπε, πάμε στα «τυφλά¨ κάτι που φάνηκε πρόσφατα από την προχειρότητα του προεδρικού διατάγματος του Υπουργείου Εσωτερικών για τον οργανισμό της Περιφέρειας που διαβιβάστηκε στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, με τα γνωστά αποτελέσματα για την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Τριφυλίας.
Στη συνέχεια τόνισε ότι ο ¨Καλλικράτης¨ που ψηφίστηκε από την Κυβέρνηση του Πασόκ, είναι στα μέτρα της Τρόικας και του μνημονίου, καταδικάζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έλλειψη οργάνωσης, αρμοδιοτήτων και οικονομικής αυτοτέλειας.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος, αναφέρθηκε επίσης σε πολλά ζητήματα, έκανε περιγραφή της δύσκολης οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην πατρίδα μας, αναφέρθηκε στα αγροτικά ζητήματα, την ενίσχυση των υποδομών, την ενίσχυση της προστασίας του περιβάλλοντος, κ.α.
Κλείνοντας, αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους για την στήριξη που παρείχαν στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, τους ζήτησε να στηρίξουν τη νέα αυτή προσπάθεια και τόνισε ότι ο συνδυασμός ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨ με επικεφαλής τον Δημήτρη Δράκο, αποτελεί εγγύηση για τον τόπο, δίνει ελπίδα για μια νέα αναπτυξιακή πορεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και για μια, ισχυρότερη Μεσσηνία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου