22.10.10

Άγριο έγκλημα πάθους στην Κέρκυρα- Τη σκότωσε και την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ !!

Έδωσε τέλος με 4 σφαίρες στο κεφάλι και μετά πήγε στο σχολείο του παιδιού τους !!
Νεκρή, με τέσσερις σφαίρες στο κεφάλι βρέθηκε μια 37χρονη σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου λίγο μετά τις 2 σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή Γεωργοτέικα Αλυκών Ποταμού στην Κέρκυρα. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας, η οποία είναι μητέρα ενός 8χρονου παιδιού, βρέθηκε στο αυτοκίνητο του αδελφού της και συγκεκριμένα στο πορτ μπαγκάζ το οποίο ήταν ανοικτό και στο οποίο η άτυχη γυναίκα τοποθετήθηκε μάλλον μετά τη δολοφονία της. Δράστης της δολοφονίας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, είναι ο εν διαστάση σύζυγός της, ο οποίος επέστρεψε από την Γερμανία πιστεύοντας πως θα κερδίσει πίσω την γυναίκα του. Mετά την αποτρόπαια πράξη του, επισκέφτηκε το σχολείο όπου βρισκόταν εκείνη την ώρα το 8χρονο παιδί, με σκοπό να το αποχαιρετήσει. Αυτήν την ώρα το παιδί είναι μαζί με τους γονείς της 37χρονης γυναίκας και ήδη κοντά του βρίσκεται και παιδοψυχολόγος. Η Ασφαλεια εκτιμά πως ο δράστης έχει διαφύγει από την Κέρκυρα…..
Πληροφορίες αναφέρουν ότι γείτονες της οικογένειας άκουσαν τη φασαρία και ειδοποίησαν την Αστυνομία, αφού είδαν τον άνδρα να φεύγει από το σπίτι.
Οι αστυνομικοί προσανατολίζονται στην εκδοχή του εγκλήματος πάθους.
Την γυναίκα αναγνώρισε ο πατέρας της, ο οποίος οδηγήθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα και βρίσκεται αρκετά κοντά στο σπίτι της 37χρονης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου