30.10.10

Καιρός – Ηλιοφάνεια το Σαββατοκύριακο !!

Ηλιοφάνεια θα έχουν το σαββατοκύριακο οι περισσότερες περιοχές της χώρας με μικρή εξαίρεση τις νοτιότερες περιοχές που θα έχουν αραιή συννεφιά.!!
Οι βόρειοι άνεμοι θα εξασθενήσουν σημαντικά στο Αιγαίο, κυρίως την Κυριακή και η θερμοκρασία θα ανέβει και θα κυμανθεί κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Πιο αναλυτικά σήμερα Σάββατο θα έχουμε ηλιοφάνεια και μόνο στη Στερεά, στη Πελοπόννησο, στο νότιο Ιόνιο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα υπάρχει αραιή συννεφιά.. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Στη θάλασσα των Κυθήρων οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 18 και στην υπόλοιπη χώρα τους 21 βαθμούς Κελσίου.
Αύριο Κυριακή ο καιρός δεν θα αλλάξει. Έτσι στις εκτός από τα νότια όπου θα έχουμε αραιή συννεφιά
οι υπόλοιπες περιοχές θα έχουν ηλιοφάνεια. Στο νότιο Ιόνιο πάντως η συννεφιά κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνή. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στις βορειότερες περιοχές 5 μποφόρ. Στη θάλασσα των Κυθήρων οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.
Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες στα βόρεια τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 19 με 20 και στην υπόλοιπη χώρα τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου