30.10.10

Το πρόγραμμα του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου !

Αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 31/10/2010, το πρωϊ, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨ θα επισκεφτεί το ΚΟΠΑΝΑΚΙ και στη συνέχεια τα ΦΙΛΙΑΤΡΑ. !!
Αμέσως μετά ο κ. Παναγιωτόπουλος, θα αναχωρήσει για την ΑΘΗΝΑ προκειμένου να έχει συναντήσεις με Μεσσήνιους Ετεροδημότες και το βράδυ θα παρευρεθεί στις ομιλίες των Υποψηφίων Δημάρχων Καλαμάτας Παν. Νίκα και Πύλου-Νέστορος Δημ. Καφαντάρη.
Την ΔΕΥΤΕΡΑ 1/11/2010, το πρωί, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, θα επισκεφτεί καταστήματα στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας στη νέα είσοδο και τις υπηρεσίες της ΑΔΕΚ. Το απόγευμα ο κ. Παναγιωτόπουλος, μεταβεί στην ΤΡΙΠΟΛΗ στην ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά και του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκου.
Σήμερα το πρωί ΣΑΒΒΑΤΟ 30/10/2010 ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους πολίτες των Γαργαλιάνων, κατά την επίσκεψή του στην Λαϊκή Αγορά της πόλης.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨, επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά και όλα τα καταστήματα της πόλης, χαιρέτησε και συνομίλησε για αρκετές ώρες με πολίτες, επαγγελματίες αλλά και παραγωγούς της περιοχής. Στη συνέχεια επισκέφτηκε καταστήματα στην Κυπαρισσία, συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της πόλης και συμμετείχε στην ομιλία του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου