8.10.10

Νάντια Γιαννακοπούλου - Η Ελλάδα βαδίζει τον δρόμο της ανάκαμψης !!

Η κραυγαλέα αποτυχία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή οδήγησε την χώρα στο χείλος της καταστροφής.!!
Η δημόσια τοποθέτησή μου για τα πεπραγμένα της κυβέρνησής μας, με τη συμπλήρωση ενός έτους στη διακυβέρνηση της χώρας, προκάλεσε το πικρόχολο σχόλιο του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σωτήρη Παναγιωτόπουλου. Κατ’ αρχήν, το περιεχόμενο του σχολίου προσβάλει βάναυσα τη νωπή συλλογική μνήμη του Ελληνικού λαού. Ο κ. Παναγιωτόπουλος, ηθελημένα αγνοεί, ότι μόλις πριν ένα χρόνο ο Ελληνικός λαός, με μια πρωτοφανή πλειοψηφία, αποδοκίμασε πολιτικά τον Κώστα Καραμανλή και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την, ουσιαστικά, αποδόμηση της χώρας.
Η κραυγαλέα αποτυχία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή οδήγησε την χώρα στο χείλος της καταστροφής…..
Με την ανάληψη της κυβερνητικής ευθύνης από το ΠΑΣΟΚ, ο στόχος ήταν ένας και μοναδικός. Η διάσωση της χώρας από την οικονομική καταστροφή και η αποκατάσταση της πληγωμένης αξιοπιστίας της στα διεθνή φόρα. Με τις γιγάντιες προσπάθειες του Πρωθυπουργού που τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης και επιβράβευσης, της κυβέρνησης αλλά και τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών, οι στόχοι αυτοί επιτεύχθηκαν.
Η Ελλάδα βαδίζει τον δρόμο της ανάκαμψης.
Οι αναφορές του κ. Παναγιωτόπουλου για την ελπίδα, τάχα, που συμβολίζει η Νέα Δημοκρατία για τον τόπο, ασφαλώς δεν βρίσκουν κοινωνικούς αποδέκτες, γιατί τα «έργα και οι ημέρες» της Νέας Δημοκρατίας και καταστροφικά υπήρξαν και πρόσφατα αξιολογήθηκαν από τον Ελληνικό λαό. Εν κατακλείδι, θα ήταν χρήσιμο για τον τόπο μας ο κ. Παναγιωτόπουλος, αντί των απρόκλητων, υβριστικών και αμετροεπών σχολίων του, για προφανείς λόγους, να καταθέσει ψύχραιμα τις απόψεις και τις θέσεις του για τη Μεσσηνία μας, στα πλαίσια του ρόλου τον οποίο διεκδικεί, μάλλον αλυσιτελώς σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου