20.10.10

Έπεσε ο Κ.Καραμανλής από το …ποδήλατο !

Μια μικρή απροσεξία, μια στραβοτιμονιά και η καθιερωμένη βόλτα με τον ποδήλατο στους δρόμους της Ραφήνας οδήγησαν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο νοσοκομείο όπου του τοποθέτησαν νάρθηκα στο αριστερό χέρι.
Συγκεκριμένα, ατύχημα με το ποδήλατο είχε πριν από μερικές ημέρες ο τέως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο αριστερό χέρι. Ο Κώστας Καραμανλής φαίνεται ότι ζήλωσε τη δόξα του πολιτικού του αντιπάλου και νυν πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και επιδιδόμενος στο άθλημα της ποδηλασίας είχε ένα μικροατύχημα. Σάββατο μεσημέρι και η λιακάδα που επικρατούσε ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να κάνει, όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα, ποδήλατο. Αλλωστε ο Κώστας Καραμανλής διανύει αρκετά χιλιόμετρα με το ποδήλατό του γύρω από τη Ραφήνα. Είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι όταν ξαφνικά ένας πεζός, ο οποίος περπατούσε αμέριμνος, αποφασίζει την τελευταία στιγμή να αλλάξει κατεύθυνση και να κατέβει από το πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του. Ο Κώστας Καραμανλής έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο οδόστρωμα
με φρικτούς πόνους στο αριστερό χέρι. Οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Κώστα Καραμανλή τον μετάφεραν στο σπίτι όπου αμέσως ήρθε ο γιατρός που είναι οικογενειακός φίλος και διαπιστώθηκε το κάταγμα που υπέστη στο αριστερό χέρι ο πρώην πρωθυπουργός. Αμέσως μετά διεκομίσθη σε νοσοκομείο και υπεβλήθη σε σειρά εξετάσεων, οι οποίες έδειξαν ότι ο τραυματισμός είναι ελαφρύς και χρειάστηκε μόνο να τοποθετηθεί νάρθηκας στο χέρι του για λίγες ημέρες. Ετσι, ο Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ. την προηγούμενη Κυριακή φορώντας ειδικό νάρθηκα στο χέρι.
Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου