29.10.10

Ας Γνωρίσουμε τους υποψηφίους – Τάσος Καλογερόπουλος Δήμος Πύλου –Νέστορος !

Σταθερή αξία στην Κοινωνία και τον Πολιτισμό !
Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Αναστάσιου Τσορώνη !
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χώρα Μεσσηνίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Ως δάσκαλος χορού επί 30 και πλέον χρόνια, όχι μόνο στον τόπο κατοικίας του, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού μας, έχει προσφέρει πολλά στην Ελληνική Παράδοση και τον Πολιτισμό.
Στην τετράχρονη θητεία του, ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νέστορος, με την βοήθεια των συνεργατών του και την στήριξη του Δήμου Νέστορος, υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία τα προγράμματα:
• Βοήθεια στο σπίτι,
• Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων ( 220 μέλη έως σήμερα),
• ‘Ίδρυσε το Δημοτικό Ωδείο
( 80 μέλη έως σήμερα),
• Αξιοποίησε και λειτούργησε τον Δημοτικό κινηματογράφο,
και συνεχίζει με σημαντικές παρεμβάσεις και έργα για την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου.
Απέδειξε ότι εργάζεται με αποτελεσματικότητα.
Ότι ξέρει να διεκδικεί.
Ότι μπορεί να δίνει λύσεις.
Όραμά του είναι η αναβάθμιση και η συνέχιση των πιο πάνω προγραμμάτων αλλά και η επέκτασή τους στα υπόλοιπα Διαμερίσματα του Νέου Δήμου.
Φίλες, Φίλοι
Η δημιουργία του νέου Δήμου Πύλου- Νέστορος αποτελεί για μένα ευκαιρία και νέα πρόκληση.
Ευκαιρία, ώστε αξιοποιώντας την εμπειρία μου να συνεχίσω με ενδιαφέρον, αποφασιστικότητα και συνέπεια να εργάζομαι για καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.
Πρόκληση για να συμβάλλω στην εξεύρεση ρεαλιστικών και αποτελεσματικών λύσεων στη σύνθεση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του κάθε μέρους του νέου Δήμου σε ΕΝΑ λειτουργικό και αναβαθμισμένο σύνολο. Με την πίστη ότι η συμμετοχή είναι υποχρέωση και καθήκον, ζητώ την εμπιστοσύνη σας και την υποστήριξή σας για να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία.
Ζητώ την ψήφο σας για να ανταποκριθούμε με επιτυχία στην πρόκληση να δουλέψουμε όλοι μαζί για το νέο Δήμο και την ζωή μας. Τάσος Καλογερόπουλος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου