8.10.10

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Απάντηση στην Νάντια Γιαννακοπούλου !!

Σε ένα χρόνο έγιναν τόσες καταστροφές στο τόπο μας όσες δεν έγιναν σε τριάντα χρόνια !!
Απάντηση του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου , Μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, σε δημοσιεύματα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας
Με μεγάλη έκπληξη διάβασα στον τοπικό Τύπο, δήλωση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ότι δήθεν «τον τελευταίο χρόνο έγιναν στην Ελλάδα όσα δεν είχαν γίνει τα τελευταία χρόνια».... Στην αρχή αναρωτήθηκα σε ποιό θετικό έργο αναφερόταν η βουλευτής και συνέχισα διαβάζοντας όλη τη δήλωση.
Με μια αδιανόητη λογική κυριολεκτικά «τραβηγμένη από τα μαλλιά» όπως λέει και ο απλός λαός, η βουλευτής ξεχνά ότι:
Το ΠΑΣΟΚ συνειδητά εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό. Κέρδισε τις εκλογές με ψεύδη, κυνικά υποσχόμενο ότι «λεφτά υπάρχουν»…..
Το ΠΑΣΟΚ συνειδητά προσπάθησε να καταστρέψει το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης. Και το κατάφερε με δύο τρόπους: Ακυρώνοντας τα μέτρα της ΝΔ για τη συγκράτηση του ελλείματος και παραλύοντας τον κρατικό μηχανισμό (εώς ότου τελικά διορίσει τους δικούς του) Το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου προσωπικά διέσυραν την πατρίδα μας στο εξωτερικό. Είδαμε τον κ. Παπανδρέου να διασύρει τη χώρα που έχτισαν οι πατεράδες και οι παππούδες μας. Ο κ. Παπανδρέου που με δυσκολία ομιλεί τα Ελληνικά, μίλησε για «επικείμενο ναυάγιο», για «Τιτανικό» για «επικείμενη χρεοκοπία»!!!
Και μετά το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου προσωπικά προχώρησαν σε αυτό που από την αρχή είχαν αποφασίσει: Να υποδουλώσουν την Ελλάδα στο ΔΝΤ. Να μετατρέψουν τους Έλληνες σε λαό φορολογούμενων.
Με πρόσχημα το αντισυνταγματικό Μνημόνιο που αυτοί και τα εξαπτέρυγά τους υπέγραψαν, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια φοροκαταιγίδα που δεν έχει ξαναδεί ο τόπος. Σε ένα μάταιο και αναποτελεσματικό μέτρο που μοναδικό στόχο έχει να δικαιολογήσει τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ για την εξαθλίωση των Ελλήνων.
Είχε άραγε στο παρελθόν η Ελλάδα μια κυβέρνηση όπου αντί να κυβερνά απλά οργανώνει Εξεταστικές Επιτροπές; Όπου μάλιστα προκύπτουν ενοχοποιητικά στοιχεία για τα στελέχη του;
Είχε άραγε στο παρελθόν ο τόπος μας Πρωθυπουργό που αναλώνεται σε ταξίδια στο εξωτερικό, λοιδωρείται από τα ξένα ΜΜΕ και σε ερωτήσεις οικονομικής πολιτικής απαντά για τη Μεσογειακή διατροφή; Αυτό το θέαμα είναι σουρεαλιστικό, κατάλληλο για κωμωδία αλλά δεν αρμόζει στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.
Για αυτά είστε υπερήφανη κα. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ;
Μήπως θα έπρεπε η κυβέρνησή σας να ανακοινώσει υπεύθυνα σε πόσο χρόνο θα καταφέρει να μηδενίσει το έλλειμα;
Μήπως θα έπρεπε –επιτέλους- να μας πει η κυβέρνησή σας πως θα αντιμετωπίσει τα έσοδα, τις κρατικές δαπάνες και τον πληθωρισμό που έχουν ξεφύγει;
Μήπως θα έπρεπε να μας πει η κυβέρνησή σας πως θα επιβιώσουν στη φοροκαταιγίδα που έχει εξαπολύσει οι μικρομεσαίοι και οι αγρότες που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας;
Μόνο με νέους φόρους δεν ασκείται οικονομική πολιτική. Πόσους φόρους πια θα πληρώσει ο δύσμοιρος λαός;
Επιτέλους ας απαντήσει η κυβέρνηση χωρίς να καταφεύγει σε ανόητη προπαγάνδα στις υπεύθυνες προτάσεις που εξήγγειλε ο Πρόεδρός μας κ. Α. Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη:
1. Δραστική μείωση της φορολογίας
2. Μείωση του κόστους των επιχειρήσεων.
3. Μείωση της γραφειοκρατίας.
4. Απενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας
5. Μέτρα τόνωσης της οικονομίας χαμηλού ή μηδενικού δημοσιονομικού κόστους.
6. Αποκατάσταση των συντάξεων των 700 ευρώ.
7. Κατάργηση του άθλιου μεταναστευτικού νόμου που μετάτρεψε την Ελλάδα σε χωματερή παράνομων μεταναστών.
8. Κατάργηση των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων του σημερινού πολυμελούς υπουργικού συμβουλίου όπου κυριαρχούν οι «συναρμοδιότητες».
Αυτά είναι τα μέτρα που θα εφαρμόσει η Ν.Δ. όταν έρθει στην εξουσία.
Με αυτά τα μέτρα θα ξεπεράσουμε τη φτώχεια, την ανέχεια, το ΔΝΤ.
Γιατί είμαστε η παράταξη που αντιπροσωπεύει την ΕΛΠΙΔΑ για το τόπο μας.
Γιατί και ο τελευταίος Έλληνας ακόμη και εάν δεν είναι οπαδός της Ν.Δ. έχει πάρει το μήνυμα της Ελπίδας από το Πρόεδρό μας Αντώνη Σαμαρά.
Και αυτό θα φανεί πολύ, πολύ σύντομα στις ερχόμενες εκλογές…
Σωτήρης Παναγιωτόπουλος
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής
Νέας Δημοκρατίας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου