23.10.10

Κόμμα ΝΤΟΡΑΣ - Πρεμιέρα με στόχο 5.000 συνέδρους !!

«Κόκκινο» στους βουλευτές που θέλουν να την ακολουθήσουν από τώρα στο νέο κόμμα βγάζει η κυρία Μπακογιάννη !!
Νέα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται για πρώτη φορά στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ιδρυτική διακήρυξη με πολύ συγκεκριμένες θέσεις και χωρίς αόριστες αναφορές. Φαντασμαγορικά σκηνικά με χρήση νέων τεχνολογιών. Και συγκεντρωμένοι οπαδοί, τόσοι πολλοί, όσους δεν κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν τα δύο μεγαλύτερα κόμματα στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αυτά θα είναι θα βασικά συστατικά που θα συνθέσουν την ανακοίνωση του νέου κόμματος της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη , η οποία έχει ήδη προγραμματιστεί για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Μπάντμιντον στου Γουδή. «Τα νέα κόμματα γεννιούνται από τη βάση» τονίζει αυτές τις ημέρες στους συνομιλητές της, πληροφορώντας τους ότι ο στόχος της είναι να συγκεντρωθούν αυτή την ημέρα πάνω από 5.000 οπαδοί του νέου κόμματος, ενώ θα μπορούσε να αποφύγει μια τόσο μεγάλη κινητοποίηση μόλις μία εβδομάδα μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών….
Από τα γνωστά πολιτικά πρόσωπα θα βρίσκονται δίπλα της μόνον οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές κκ. Κ. Κιλτίδης και Χρ. Μαρκογιαννάκης , ο ευρωβουλευτής κ. Θ. Σκυλακάκης, ο πρώην υπουργός κ. Α. Ανδριανόπουλος και ο πρώην υφυπουργός Υγείας και Αμυνας του ΠαΣοΚ κ. Θ. Κοτσώνης , ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια συνομιλεί τακτικά με την κυρία Μπακογιάννη. Η κυρία Μπακογιάννη δεν επιθυμεί προς το παρόν να στοιχηθούν δίπλα της εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ, παρ΄ ότι πιστεύει ότι υπάρχουν ορισμένοι που θα την ακολουθούσαν αμέσως.
Οπως υποστηρίζουν βουλευτές που διατηρούν τακτικές επαφές μαζί της, η κυρία Μπακογιάννη διαθέτει οκτώ- δέκα βουλευτές που θα ήταν πρόθυμοι να ανεξαρτητοποιηθούν αμέσως και να συγκροτήσουν μαζί με την ίδια και τους άλλους δύο ανεξάρτητους βουλευτές μια ξεχωριστή Κοινοβουλευτική Ομάδα στη Βουλή, με δικαιώματα ίσα με αυτά που έχουν τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Δεν θα το πράξει όμως κανείς σε πρώτο χρόνο, για να μην κατηγορηθούν οι ίδιοι αλλά και η πρώην υπουργός Εξωτερικών ότι στήνουν μια νέα αποστασία, κατακερματίζοντας την παράταξη που τους ανέδειξε. «Οι βουλευτές αυτοί θα εξαντλήσουν τη θητεία τους στη Βουλή υπό τη στέγη της ΝΔ τιμώντας την εντολή εκλογής τους και θα ενσωματωθούν στο νέο κόμμα λίγο πριν από τις επόμενες εθνικές εκλογές» υποστηρίζουν οι συνομιλητές της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη. «Τώρα αν νιώσουν στο μέλλον οι ίδιοι ανεπιθύμητοι στη ΝΔ ή αν διαγραφούν από τον κ. Σαμαρά επειδή θα διαφωνήσουν με ορισμένες επιλογές του, αυτό είναι άλλης τάξης ζήτημα, αφού η πρωτοβουλία θα ανήκει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως» προσθέτουν. ΤΟ ΒΗΜΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου