23.10.10

Ο Δημ. Δράκος κάνει την μεγάλη ανατροπή ; Προηγείται με 4% του Π. Τατούλη !

Καταρρέει στην Μεσσηνία ο «μύθος Τατούλη» - Προηγείται ο Δράκος με 20.9 σύμφωνα με Δημοσκόπηση του Best-tv !
Σύμφωνα με μετρήσεις που έχει στα χέρια της η ΝΔ για όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Δημήτρης Δράκος προηγείται με μια διαφορά ύψους 4% του Πέτρου Τατούλη και ποσοστό 32,8% έναντι 28,8%, στην πρώτη Κυριακή.Είναι σαφής η ανοδική τάση που εμφανίζει ο συνδυασμός του Δημήτρη Δράκου, και ο βαθμός συσπείρωσης που καθημερινά αυξάνεται για τους οπαδούς της ΝΔ που αποτελούν την κύρια αλλά όχι μοναδική δεξαμενή ψήφων του Δημήτρη Δράκου. Σημαντικά κρίνονται επίσης τα ποσοστά διεισδυτικότητας του Δημήτρη Δράκου τόσο στο χώρο των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ όσο και της Αριστεράς αλλά και του ΛΑΟΣ, αποδεικνύοντας έτσι την υπεροχή της αυτοδιοικητικής φυσιογνωμίας και της αποδοχής της υποψηφιότητας του.
Καταρρέει στην Μεσσηνία ο «μύθος Τατούλη»…
Εξάλλου, οι φήμες που μεθοδικά καλλιεργούνταν επί μακρόν από ανώνυμες πηγές και που έφερναν τον συνδυασμό του Π. Τατούλη να προηγείται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στη Μεσσηνία, διαλύθηκαν χθες το βράδυ με την ανακοίνωση από τον τηλεοπτικό σταθμό Μεσσηνίας BEST TV, μέτρησης πρόθεσης ψήφου.
Ο Συνδυασμός του Δημήτρη Δράκου ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ σύμφωνα με μετρήσεις της εταιρείας ΑΠΟΨΙΣ, επικρατεί του Π. Τατούλη ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, με διαφορά 21,2%, με πρόθεση ψήφου 42,3% για τον Δημήτρη Δράκο έναντι 21,1% για τον Πέτρο Τατούλη, την πρώτη Κυριακή. Στην δεύτερη Κυριακή τα ποσοστά πρόθεση ψήφου διαμορφώνονται ως εξής:
Δημήτρης Δράκος – ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 43,8%
Πέτρος Τατούλης - ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 27,4%
antinews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου