11.9.10

H Mαριάννα Χατζηαθανασίου, αν και ...ντρέπεται θα λέγεται Ντούβλη !!

Το ….Ντούβλη φέρνει τα χρήματα – Έγινε σήμα κατατεθέν!
Η Μαριάννα Χατζηαθανασίου και πρώην Ντούβλη δήλωσε πως θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το επώνυμο του εν διαστάσει συζύγου της, αν και ντρέπεται που λεγόταν έτσι.
Τι έχετε να απαντήσετε σε αυτήν την κίνηση του εν διαστάσει συζύγου σας;
«Πρώτα απ' όλα, ντρέπομαι που λεγόμουν Ντούβλη. Ο κύριος ο συγκεκριμένος έχει πολλές δικαστικές περιπέτειες εξαιτίας φοβερών πλαστογραφιών και απατών που έχει διαπράξει. Ακόμα και στον Άρειο Πάγο τον γνωρίζουν όλοι πολύ καλά. Θα έπρεπε να κοιτάξει τις δικές του υποθέσεις. Το καλό που του θέλω, λοιπόν, είναι να μην ασχολείται μαζί μου ένας τέτοιος άνθρωπος και να κοιτάει την καμπούρα του, γιατί αλλιώς θα με βρει αντιμέτωπη — και όχι μόνο στα δικαστήρια. Κατά τα άλλα, ντρέπομαι που παντρεύτηκα τον κύριο αυτό. ..
Δεν έχει έρθει ούτε μια μέρα να δει το παιδί του, δεν έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο».
Δεν έχετε καμία απολύτως επαφή;
«Εκείνος δεν έχει καμία επαφή. Ούτε τον ενδιαφέρει. Μια φορά το είδε στο νοσοκομείο, πάνω από δύο χρόνια πριν. Έχει επωμιστεί όλες τις οικονομικές απαιτήσεις η μητέρα μου, που της έχει φάει και τόσα χρήματα».
Έχει καταχραστεί χρήματα από την οικογένειά σας; Σε τι ποσό αναφέρεστε;
«Της έχει φάει ένα εκατομμύριο ευρώ».
Θα σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το επίθετο «Ντούβλη»;
«Όχι βέβαια! Δεν θα σταματήσω ποτέ να το χρησιμοποιώ επαγγελματικά. Και ούτε έχει το δικαίωμα να μου το απαγορεύσει να το χρησιμοποιώ για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες». Πηγή: yupi

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου