18.9.10

Δημοφιλής τραγουδιστής ... αντιμέτωπος με τον καρκίνο!

Οι γιατροί διέγνωσαν την ύπαρξη ενός όγκου στο λαιμό του !
Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς λαϊκούς τραγουδιστές... Στο άκουσμα των τραγουδιών του ξεκινάνε οι χοροί και τα γλέντια... Την περασμένη Τρίτη έμαθε ότι έχει όγκο στην αριστερή πλευρά του λαιμού του. Και αυτός ο χειμώνας θα τον βρει μακριά από τις πίστες. Ο λόγος για τον Ματθαίο Γιαννούλη, το καλλιτεχνικό έτερον ήμισυ του Λευτέρη Βαζαίου, που, όπως όλα δείχνουν, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.
Οι γιατροί διέγνωσαν την ύπαρξη ενός όγκου στο λαιμό του γνωστού τραγουδιστή και τα αποτελέσματα της βιοψίας, που θα δείξουν εάν πρόκειται για καλοήθεια ή κακοήθεια, αναμένονται την ερχόμενη Παρασκευή.
Ο Ματθαίος Γιαννούλης κάθεται κυριολεκτικά σε αναμμένα κάρβουνα
περιμένοντας την ''ετυμηγορία'' των γιατρών.
"Δεν ξέρουμε αν θα είναι κάτι το σοβαρό, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι την άλλη Παρασκευή θα μάθουμε αν είναι καλό η κακό. Απλά αυτή η αναμονή είναι που σε ταλαιπωρεί." δηλώνει στο tlife.
Προς το παρόν, οι γιατροί του συνέστησαν να αποφύγει τα ξενύχτια, να ακολουθήσει μία υγιεινή διατροφή και ζωή και να μην βρίσκεται σε χώρους, όπου υπάρχει καπνός από τσιγάρα.
Έτσι, ο Ματθαίος Γιαννούλης, αν και είχε ''κλείσει'' να εμφανιστεί φέτος τον χειμώνα σε νυχτερινό μαγαζί, τελικά θα απέχει, αφού προέχει η υγεία του.
Ευχόμαστε περαστικά και τα αποτελέσματα της βιοψίας να φέρουν χαμόγελα στον ίδιο και τους οικείους του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου