3.9.10

Σωτήρης Παναγιωτόπουλος - Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ούτε τον αυτοδιοικητικό, ούτε τον γενικότερο πολιτικό χαρακτήρα των εκλογών !!

Σημαντικές οι συναντήσεις με τα στελέχη !
Ο Αντινομάρχης Μεσσηνίας και υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, συνεχίζοντας τις περιοδείες του στις ΔΗΜ- Τ.Ο του Νομού μας, επισκέφθηκε χθες 2/9/10 τον Δήμο Αριστομένους και είχε συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης. O κ. Παναγιωτόπουλος, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους θέματα που αφορούν την οργάνωση των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου, να ανταλλάξει απόψεις για ζητήματα της περιοχής και να ενημερωθεί για τις απόψεις τους σχετικά με τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Αριστομένους κ. Ιωαν. Μπρατσιάκος και ο Πρόεδρος της Συκικής κ. Παν. Παπαγεωργίου. Ο κος Παναγιωτόπουλος, χαρακτήρισε σημαντικές αυτές τις συναντήσεις με τα στελέχη των ΔΗΜ-Τ.Ο πριν την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας,
τόνισε την προσφορά τους σε όλους τους αγώνες και τους κάλεσε να εντείνουν τις προσπάθειές τους ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών λέγοντας ότι «δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ούτε τον αυτοδιοικητικό, ούτε τον γενικότερο πολιτικό χαρακτήρα των εκλογών». Άσκησε κριτική στις αδυναμίες του ¨Καλλικράτη¨, στη νέα περιφερειακή αυτοδιοικητική δομή, και έκανε εκτενή αναφορά στην ιεράρχηση στόχων και κατευθύνσεων σε σημαντικούς τομείς, (υποδομές, αγροτική οικονομία, περιβάλλον, κ.α.), που θα συμπεριλαμβάνονται στο προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού.
Σήμερα το απόγευμα 3/9/10 ο κ. Παναγιωτόπουλος θα παραστεί στην υποδοχή της ιεράς εικόνας της Παναγίας Δημιοβιτίσσης στα Γιαννιτσάνικα και το βράδυ θα συναντηθεί με τα μέλη της ΔΗΜ-Τ.Ο του Δήμου Μεσσήνης στη Μεσσήνη.
Αύριο Σάββατο 4/9/10 θα επισκεφτεί το πρωί την αγορά του Διαβολιτσίου στη συνέχεια θα συναντηθεί με τα μέλη της ΔΗΜ Τ.Ο Ανδανίας-Είρας, ενώ το απόγευμα θα συναντηθεί με τα μέλη των ΔΗΜ Τ.Ο Οιχαλίας & Μελιγαλά. Την Κυριακή 5/9/2010 το πρωί θα παραστεί στην εορτοπανήγυρη στα Πηγάδια και το βράδυ θα συναντηθεί με τα μέλη της ΔΗΜ Τ.Ο Ανδρούσας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου