18.9.10

Δασκάλα δημοτικού πρωταγωνίστρια σε 80 πορνό ταινίες !!

Πούλησε ο σύζυγος της τις ταινίες χωρίς να το …γνωρίζει η ίδια!
Η Jane Moyle είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο και ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 80 ταινίες ερωτικού περιεχομένου της επιτρέπεται να διδάσκει ακόμα! Η αποκάλυψη έγινε όταν η δασκάλα έδωσε τον υπολογιστή του δημοτικού σχολείου για επισκευή. Οι εννιά από τις 80 περίπου ερωτικές ταινίες ήταν αποθηκευμένες στον υπολογιστή της τάξης όπου διδάσκει η 45χρονη καθηγήτρια! Επιπλέον ο Colin Mahoney που εξέτασε τον υπολογιστή είπε ότι : «Δεν είχε κωδικό ασφάλειας και μπορούσε οποιοσδήποτε να δει το ακατάλληλο περιεχόμενο, που κυκλοφορούσε δίπλα σε πεντάχρονα παιδιά, με δύο μόνο κινήσεις» και συμπλήρωσε :
«τα υπόλοιπα 80 βίντεο της Moyle υπήρχαν σε πορνογραφικό site και ο υπολογιστής είχε μπει σε αυτή την ιστοσελίδα».
Η δασκάλα σε όλες τις ταινίες πρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της, Colin ο οποίος είναι επίσης δάσκαλος στο επάγγελμα και τα… γυρίσματα έγιναν στο εξοχικό του ζευγαριού στο Merthyr Tydfil. Όταν η Jane Moyle αντιμετώπισε κατηγορίες από το Συμβούλιο καθηγητών, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι οι ταινίες είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή του σχολειού και ότι ήταν για την προσωπική χρήση του άντρα της που πάσχει από κατάθλιψη.
Ο συμπρωταγωνιστής των ταινιών και σύντροφος της Jane παραδέχτηκε ότι είχε πουλήσει τις ταινίες χωρίς να το ξέρει η γυναίκα του, ενώ την υπερασπίστηκε και ο διευθυντής του σχολείου, Tom Williams λέγοντας ότι «Είναι μία πολύ καλή δασκάλα, με καλό χαρακτήρα και αυθορμητισμό». Το τελικό αποτέλεσμα της έρευνας ήταν να αναγνωριστεί ο αυθορμητισμός της Jane και να της επιτραπεί να συνεχίσει την καριέρα της, δηλαδή να διδάσκει σε σχολείο, για να μην μπερδευόμαστε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου