1.8.10

Αντώνης Σαμαράς στο Ρέθυμνο - Αφύσικος ο Καλλικράτης !

Με στελέχη του κόμματος στο νομό, καθώς και στελέχη της τοπικής ΝΟΔΕ συναντήθηκε σήμερα το πρωϊ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που βρίσκεται από χθες στο νομό προσκεκλημένος φιλικής του οικογένειας, είχε προγραμματίσει τη σημερινή συνάντηση με αφορμή τις εξελίξεις σχετικά με το κομματικό χρίσμα για υποψήφιο νέο δήμαρχο στο δήμο Ρεθύμνου. Το κλίμα στην τοπική ΝΟΔΕ είναι ομιχλώδες μιας και τα στελέχη βρίσκονται σε ασυμφωνία για το ποιος από τους Μαθιουδάκη, Γιακουμάκη, Μανωλακάκη και Νίνου θα είναι υποψήφιος στον μητροπολιτικό δήμο του νομού.
Ο κ. Σαμαράς συνοδευόμενος από τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Όλγα Κεφαλογιάννη και τον πολιτευτή Χανίων Μανούσο Βολουδάκη, συζήτησε το θέμα με τον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχιλλέα Κεφαλογιάννη, μέλη και ψηφοφόρους του κόμματος. Στο περιθώριο της συνάντησης, ο κ. Σαμαράς ούτε αρνήθηκε ούτε επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται σχετικά με την υποψηφιότητα του πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννη Πλακιωτάκη, για περιφερειάρχη Κρήτης, κάτι που θεωρείται σχεδόν σίγουρο στο νησί.
«Είναι καιρός να προχωρήσετε μπροστά και να μην έχετε ενοχές για τα πεντέμιση χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας…», ανέφερε ,μεταξύ άλλων, στην κα. Κεφαλλογιάννη και στον κ. Βολουδάκη, ο Αντώνης Σαμαράς λίγο μετά από την παραλαβή από τα στελέχη της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου ενός κρητικού μαχαιριού, σε ένδειξη τιμής φιλίας και εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του. Τέλος ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τον "Καλλικράτη" αφύσικο και με πολλές ασάφειες σε ό,τι αφορά αρμοδιότητες και το πώς αυτές διανέμονται και διαχωρίζονται, κάτι που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο μέλλον, όπως είπε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου