2.7.10

Χταπόδι… Πυθία στη Γερμανία

Ένα χταπόδι, το οποίο ενδέχεται να έχει υπερφυσικές ικανότητες καθώς έχει προβλέψει σωστά το νικητή στους τέσσερις αγώνες που συμμετείχε η Γερμανία στο Μουντιάλ, προέβλεψε ότι η Γερμανία θα κερδίσει την Αργεντινή στον αγώνα του Σαββάτου.
Ο Πολ, ένα χταπόδι ηλικίας δύο ετών, γεννημένο στην Αγγλία, που ζει σε ενυδρείο της Γερμανίας, έχει ποσοστό επιτυχίας 100 στα 100 στις μέχρι τώρα προβλέψεις του για τους αγώνες του Μουντιάλ.
Έχει γίνει διάσημο για τις επιτυχίες του αυτές στις οποίες συγκαταλέγεται και ο αποκλεισμός της Αγγλίας από τη Γερμανία την περασμένη Κυριακή.
Χθες ο Πολ κλήθηκε να επιλέξει τροφή από δύο διαφορετικά δοχεία που είχαν τοποθετηθεί μέσα στο ενυδρείο: το ένα με τη σημαία της Αργεντινής και το άλλο με τη γερμανική. Το δοχείο που άνοιξε πρώτο θεωρήθηκε και η επιλογή του.
Ο Πολ κινήθηκε προσεκτικά και χρειάστηκε 45 λεπτά μέχρι να πάρει την απόφασή του και να φάει το φαγητό που περιείχε το δοχείο με τη γερμανική σημαία.
Την περασμένη εβδομάδα αγνόησε το δοχείο με την αγγλική σημαία και επέλεξε εκείνο με τη γερμανική, παραπέμποντας σε πρόβλεψη νίκης για τη Γερμανία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου