15.7.10

Αντωνία Μπούζα – Στην δημοσιότητα οι επιστολές για την προβολή της Μεσσηνίας στο Λονδίνο

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. κ Κανελλόπουλο Νικόλαο
Κύριε Πρόεδρε,
Η Διοικητική μεταρρύθμιση η οποία μεταβάλλει το διοικητικό Χάρτη της Χώρας και θα έχει ισχύ από το νέο έτος, σε συνδυασμό με την υπάρχουσα οικονομική κρίση έχει διαφοροποιήσει το σχεδιασμό, την προώθηση και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιφέρειας στον τουριστικό τομέα. Η κατεύθυνση του Νομού μας στην Τουριστική ανάπτυξη, η διαρκής προβολή και ενίσχυση των επενδυτών στον τουρισμό, δεν πρέπει να καμφθεί και να υστερήσει, μέχρι την οριστικοποίηση και δρομολόγηση των νέων αυτοδιοικητικών δομών που θα την υποστηρίξουν…
Κατόπιν αυτού και λόγω του ότι ο Ε.Ο.Τ του οποίου προΐστασθε δεν έχει ενισχύσει τη φετινή χρονιά τις Νομαρχιακές Επιτροπές Τουριστικής Προβολής όπως ορίζει άλλωστε και ο Ν. 2160/93 με πρόγραμμα χρηματοδότησης, αιτούμαι, όπως καλύψετε τη δαπάνη για τη συμμετοχή μας στις σημαντικές Τουριστικές Εκθέσεις στη Θεσσαλονίκη (FILOXENIA) και στο Λονδίνο (WORLD TRAVEL MARKET) προκειμένου η ΜΕΣΣΗΝΙΑ που είναι ένας ανερχόμενος τουριστικός προορισμός με διαρκώς αυξανόμενη δυναμική να συνεχίσει έχει παρουσία στα σημαντικά αυτά τουριστικά γεγονότα του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Τόσο η Βόρεια Ελλάδα, όσο και η Βρετανία, στηρίζουν την περιοχή μας και τυχόν απουσία μας από τα τουριστικά σαλόνια θα σηματοδοτούσε αρνητικές εξελίξεις.
Σας καλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια μας και να συνεργαστούμε προκειμένου ο νευραλγικός αυτός τομέας της τοπικής μας οικονομίας να μην διαταραχθεί από τη διοικητική μεταρρύθμιση.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ε.Τ.Π.
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ & ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ 4 Conduit Street, London, W1S 2DJ, UK
Λονδίνο 13 Ιουλίου 2010
ΠΡΟΣ: Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Νομού Μεσσηνίας
Υπόψη κυρίας Αντωνίας Μπούζα Προέδρου.
Αξιότιμη κ. Πρόεδρε, με την παρούσα επιστολή, δράττομαι της ευκαιρίας να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκρισή σας και την συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας στην εκδήλωση «Ελληνική Παραλία στον Τάμεση», η οποία έλαβε χώρα από τις 18 έως τις 27 Ιουνίου 2010. Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται από την προσέλευση 350.000 περίπου επισκεπτών στην «Ελληνική Παραλία», αλλά και από την προβολή της πρωτοβουλίας από τα μεγαλύτερα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα (BBC, BBC World, BBC Mundo, MTV, CNN, China TV) και από το Βρετανικό τύπο (50 περίπου αφιερώματα). Προς ενημέρωσή σας, σας αποστέλλουμε συνημμένα, Αctivity report και videο προβολής των δράσεων. Ευελπιστώντας στην συνέχιση της δημιουργικής μας συνεργασίας, παραμένουμε πάντοτε στην διάθεσή σας
Με τιμή
Σοφία Παναγιωτάκη,
Δ/ντρια γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ & ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ
4 Conduit Street, London, W1S 2DJ, UK
Λονδίνο 13 Ιουλίου 2010
ΠΡΟΣ: Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Νομού Μεσσηνίας
Υπόψη κυρίας Αντωνίας Μπούζα, Προέδρου.
Αξιότιμη κ. Πρόεδρε, με την παρούσα επιστολή, δράττομαι της ευκαιρίας να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκρισή σας και την συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας στην εκδήλωση «Ελληνική Παραλία στον Τάμεση», η οποία έλαβε χώρα από τις 18 έως τις 27 Ιουνίου 2010. Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται από την προσέλευση 350.000 περίπου επισκεπτών στην «Ελληνική Παραλία», αλλά και από την προβολή της πρωτοβουλίας από τα μεγαλύτερα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα (BBC, BBC World, BBC Mundo, MTV, CNN, China TV) και από το Βρετανικό τύπο (50 περίπου αφιερώματα). Προς ενημέρωσή σας, σας αποστέλλουμε συνημμένα, Αctivity report και videο προβολής των δράσεων. Ευελπιστώντας στην συνέχιση της δημιουργικής μας συνεργασίας, παραμένουμε πάντοτε στην διάθεσή σας.
Με τιμή,
Σοφία Παναγιωτάκη,
Δ/ντρια γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου