23.7.10

Πελοπόννησος : Προβάδισμα Τατούλη σύμφωνα με Γκάλοπ

Δυσκολότερος αντίπαλος ο Μανώλης, ευκολότερος ο Δράκος

Και δήλωση στήριξης του ανεξάρτητου υποψηφίου από τον Στ. Μπένο

Σαφές προβάδισμα του Πέτρου Τατούλη έναντι όλων των ενδεχόμενων αντιπάλων του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτυπώνει δημοσκόπηση γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων που συνεργάζεται με τη ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr, η συγκεκριμένη έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός του Ιουλίου από ιδιώτη και όχι από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν αποτυπώνει πρόθεση ψήφου, ωστόσο είναι εμφανές ότι ο ανεξάρτητος Πέτρος Τατούλης ξεκινάει από πολύ καλύτερη αφετηρία σε σχέση με τους πιθανούς αντιπάλους του. Πόσο μάλλον που ο βασικός αντίπαλος του σύμφωνα με την συγκεκριμένη δημοσκόπηση Σταύρος Μπένος όχι μόνο έχει δηλώσει
ότι δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος αλλά σε προ ημερών εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου από κοινού με τον πρώην υπουργό στη Μεγαλόπολη δήλωσε ευθαρσώς ότι ο Πέτρος Τατούλης αποτελεί την καλύτερη λύση για την Πελοπόννησο.
Τον δυσκολεύει ο Μανώλης
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο σκληρός πυρήνας των ψηφοφόρων του κ. Τατούλης βρίσκεται στο 20%, ακριβώς ίδιο ποσοστό με τον Σταύρο Μπένο, ο οποίος ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, τάχθηκε υπέρ του. Ακολουθεί ο Γιάννης Μανώλης με 17%, ο Πάνος Μπεγλίτης με 13%, Ροβέρτος Σπυρόπουλος με 10% και τελευταίος ο Δημήτρης Δράκος με 9%. Σύμφωνα με τους αναλυτές της εταιρείας ο μόνος που φαίνεται να δυσκολεύει πραγματικά τον ανεξάρτητο υποψήφιο είναι ο γραμματέας συνδικαλιστικού της ΝΔ, ενώ αντίθετα ο κ. Τατούλης με ή χωρίς τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να κερδίζει με άνεση τον νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο, ο οποίος προαλείφεται ως ο επίσημος υποψήφιος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου