11.6.10

Μουντιάλ 2010 - Αρχίζει της μπάλας η μεγάλη γιορτή !!

ρεπορτάζ: Γιώργος Νασμής
Σκάνδαλα με αναβολικά, επιθέσεις καρχαριών, κουτουλιές α λα Ζιντάν, βλασφημίες, χτυπήματα στα γεννητικά όργανα και η εμφάνιση του Ιησού Χριστού σε Τ-σερτ είναι μερικά μόνο από τα «γεγονότα» για τα οποία μπορεί να στοιχηματίσει κάποιος κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Πρωταγωνιστές στα περίεργα στοιχήματα είναι φυσικά οι Βρετανοί «μπούκις», οι οποίοι υπολογίζουν να κάνουν τζίρο 1,2 δισ. ευρώ στον έναν μήνα που θα διαρκέσει η διοργάνωση.
Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει σήμερα και ένα από τα δημοφιλέστερα στοιχήματα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα πανηγυρίσει το γκολ ο πρώτος σκόρερ. Οι «μπούκις» πληρώνουν 5 προς 2 ότι ο παίκτης θα φιλήσει το εθνόσημο στη φανέλα του, οι... τούμπες πληρώνουν 4 προς 1, το βγάλσιμο της φανέλας 9 προς 2, η προσευχή στον Θεό 7 προς 1 και η ακινητοποίηση του παίκτη 9 προς 1. Έκπληξη θα θεωρηθεί αν ο παίκτης μιμηθεί τον Ρόμπι Φάουλερ και προσποιηθεί ότι... σνιφάρει τη λευκή γραμμή. Σε αυτή την περίπτωση το στοίχημα πληρώνει 150 προς 1. Ποια ομάδα θα πανηγυρίσει πρώτη εμφανίζοντας ένα Τ-σερτ με τον Ιησού; Σε αυτή την περίπτωση η Βραζιλία (λόγω Κακά;) είναι το φαβορί και πληρώνει 15 προς 2, ενώ ακολουθούν Ιταλία και Αργεντινή με 9 προς 1 και η Ισπανία με 12 προς 1. Η Βόρεια Κορέα είναι το μεγάλο αουτσάιντερ με... 1.000 προς 1. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρίσκεται στην άλλη άκρη του συγκεκριμένου στοιχήματος και θεωρείται ο πιθανότερος να προσβάλει τα Θεία βρίζοντας τον διαιτητή (11 προς 8) ή τη Νότια Αφρική (2 προς 1) ή τον Τύπο (3 προς 1) ή τη FΙFΑ και τον πρόεδρό της Ζεπ Μπλάτερ (8 προς 1). Για να δεχθεί κόκκινη κάρτα στον πάγκο της Αργεντινής η απόδοση του στοιχήματος είναι 9 προς 1. ΜΕ... ΚΕΦΑΛΙΑ
Ποιος θα μιμηθεί τον Ζινεντίν Ζιντάν και την περίφημη κουτουλιά που έδωσε στον Μάρκο Ματεράτσι στον τελευταίο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί; Οι «μπούκις» δεν μπορούν να δώσουν φαβορί και αφήνουν ανοιχτό το στοίχημα με απόδοση 8 προς 13.
Ο Τζον Τέρι θεωρείται επίσης ο επικρατέστερος για να αποβληθεί πρώτος από την Εθνική Αγγλίας (15 προς 2) με δεύτερο τον Γουέιν Ρούνι (10 προς 1) και τρίτο τον Γκάρεθ Μπάρι (18 προς 1).
Πληρώνει 150 προς 1 ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας Στίβεν Τζέραρντ να δώσει πάσα στον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ Φερνάντο Τόρες και ο τελευταίος να πετύχει το νικητήριο γκολ στον αγώνα των «Λιονταριών» με την Ισπανία. Τραβηγμένο;
Το 1986 είχαμε το Χέρι του Θεού. Το Χέρι του Θεού πρωταγωνίστησε και τέσσερα χρόνια αργότερα στο ματς Αργεντινή- Σοβιετική Ενωση (2-0) αλλά λίγοι έδωσαν σημασία. Επειδή όπως φαίνεται τα χέρια πρωταγωνιστούν σε μεγάλα παιχνίδια, όπως συνέβη με το Χέρι του Γαλάτη Τιερί Ανρί στον αγώνα μπαράζ Γαλλία- Ιρλανδία, οι «μπούκις» αποφάσισαν να δεχθούν και τέτοια στοιχήματα. Φαβορί για το ποιος θα χρησιμοποιήσει το χέρι του για να σκοράρει; Μα φυσικά ο Τιερί Ανρί (100 προς 1).
Ποιος είναι ο κλασικός τρόπος με τον οποίο αποκλείεται η Αγγλία από τις μεγάλες διοργανώσεις; Μα φυσικά η διαδικασία των πέναλτι. Ετσι λοιπόν, ο Ζερμέν Ντεφόε θεωρείται ο πιθανότερος παίκτης που θα αστοχήσει στο τελευταίο πέναλτι της Αγγλίας και θα αποκλειστεί (9 προς 1) και ακολουθούν οι Λάμπαρντ, Τζέραρντ και Τζέιμς Μίλνερ με 10 προς 1. Από τα πιο εύκολα στοιχήματα...
ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΩΝ
Οι «μπούκις» προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα και εκτός αγωνιστικών χώρων. Γι΄ αυτό δέχονται διάφορα πονταρίσματα. Οπως λ.χ. με πόσες διαφορετικές φανέλες θα παρουσιαστεί ο Νέλσον Μαντέλα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πόσα παιχνίδια θα παρακολουθήσει ή τι νούμερο θα προτιμήσει στη φανέλα την οποία θα φορέσει.
Καλό Παγκόσμιο Κύπελλο...Κλωτσιές και... καρχαρίες
Η ΧΙΛΗθεωρείται η πιθανότερη ομάδα να βρεθεί παίκτης της θετικός σε αντιντόπινγκ τεστ (16 προς 1) και ακολουθούν η Νότια Αφρική και η Αργεντινή (18 προς 1).
Ο ΓΟΥΕΪΝ ΡΟΥΝΙ παίζεται σε ένα περίεργο στοίχημα. Πληρώνει 150 προς 1 ότι θα κλωτσήσει αντίπαλο στα γεννητικά όργανα!
Ο ΙΣΠΑΝΟΣΝταβίντ Βίγια, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να κάνει τον... σταυρό του έπειτα από γκολ που θα πετύχει στο στάδιο Μόουζες Μαμπχίμπα στο Ντέρμπαν και παίζεται 9 προς 2. ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣκαρχαριών θα σημειωθούν κατά τη διάρκεια του τουρνουά; Η μία επίθεση παίζεται 4 προς 5, οι δύο 12 προς 1 και καμία 10 προς 11.
ΤΑ ΝΕΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου