11.5.10

Εγκαίνια την Κυριακή για το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Getitnow.gr

Την Κυριακή ανοίγει τις «ψηφιακές πόρτες του» το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Getitnow.gr διαθέτοντας περισσότερα από 300.000 προϊόντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, από το νέο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα θα διατίθενται όλα τα προϊόντα τεχνολογίας όπως τηλεοράσεις, laptops, gaming, ψηφιακά προϊόντα κ.α., βιβλία, μουσική, ταινίες, παιχνίδια αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη για το σπίτι, για τον άντρα, τη γυναίκα, το παιδί και επίσης αθλητικά είδη. Παράλληλα, στα πλαίσια της βελτίωσης του καταστήματος θα προστίθενται και νέες κατηγορίες προϊόντων……
Πέραν του μεγάλου όγκου των προϊόντων, το Getitnow.gr ενσωματώνει μια σειρά από επιπλέον υπηρεσίες. Για παράδειγμα οι επισκέπτες του δικτυακού τόπου μπορούν να επιλέγουν τα προϊόντα τους αξιοποιώντας πρωτοποριακές δυνατότητες οπτικής απεικόνισης μέσω φωτογραφίας και βίντεο.
Παράλληλα, υπάρχει συνεχής ροή πληροφοριών και η φιλικότητα προς τους χρήστες, μεταξύ άλλων μέσα από ειδικό help desk, και υπηρεσίες άμεσης συνομιλίας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω μηνυμάτων στον υπολογιστή.
Στο κομμάτι της ασφάλειας των συναλλαγών οι πληρωμές μπορούν να γίνουν είτε με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση, ενώ ο επισκέπτης ενημερώνεται πού βρίσκεται η παραγγελία του ανά πάσα στιγμή μέσω μηνύματος SMS (SMS alert) και συστήματος ανίχνευσης της παραγγελίας (order trace).
Επιπλέον, ο επισκέπτης του online megastore θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρει συμβουλές για τα προϊόντα του ενδιαφέροντός του από τρεις ειδικούς που θα αξιολογούν τα προϊόντα μέσω βίντεο που θα προβάλλονται στην ιστοσελίδα αλλά και μέσω των blogs τους και των σελίδων τους στο facebook & twitter.
Παράλληλα, τη γνώμη τους για τα προϊόντα θα μπορούν να λένε και οι ίδιοι οι καταναλωτές, τόσο μέσω μηνυμάτων όσο και μέσω βίντεο.
Παράλληλα, η προσφορά της ημέρας θα συνεχιστεί με ένα προϊόν κάθε μέρα σε ασυναγώνιστη τιμή.
Πέρα από την ηλεκτρονική του μορφή, το Getitnow.gr πλαισιώνεται επίσης από 30 σημεία εξυπηρέτησης πελατών σε όλη την Ελλάδα, από τα οποία οι καταναλωτές θα μπορούν να παραγγέλνουν, να παραλαμβάνουν και να κάνουν αν το επιθυμούν τις πληρωμές των αγορών τους.
Το Getitnow έχει βασιστεί στην πλατφόρμα της εταιρείας ATG (Art Technology Group), η οποία διαθέτει αυτή τη στιγμή την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στο κόσμο, με πελάτες όπως το Best Buy, Tesco, Target, Coca Cola, Bulgari, και αποτελεί το πρώτο online megastore στην Ελλάδα και αποτελεί μία συνεργασία ανάμεσα στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και την Publicworld (συμφερόντων Π. Γερμανού).
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία η οποία διαχειρίζεται το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ανήκει κατά 57% στην ΡublicWorld, κατά 38% στον ΔΟΛ και κατά 5% στον επιχειρηματία Β. Ρέστη.
Ο Τζιμ Χάμιλτον, γενικός διευθυντής της εταιρείας με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία στις ΗΠΑ στους τομείς του retail και του ηλεκτρονικού εμπορίου δήλωσε σχετικά:
«Το Getitnow αποτελεί επανάσταση στην ελληνική αγορά, καθώς προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές και μία σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες που μέχρι τώρα δεν μπορούσε ο Έλληνας καταναλωτής να απολαύσει συνολικά. Προσφέρουμε το μεγαλύτερο online megastore σε κάθε ελληνικό σπίτι και στοχεύουμε μέσα από την καινοτομία και την μοναδική εξυπηρέτηση να πάρουμε ηγετικό μερίδιο στην αγορά.»
ΝΕΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου