11.5.10

Μοντέρ ανέβασε στο Facebook γυμνες φωτογραφίες της πρώην φίλης του

Για συκοφαντική δυσφήμηση, μέσω Ίντερνετ, απειλή, εξύβριση, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ναρκωτικά και όπλα κατηγορείται 32χρονος μοντέρ σε τηλεοπτικό κανάλι, μετά την έκθεση της πρώην φίλης του στο Ίντερνετ.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, από το σπίτι του κατηγορούμενου είχε σχηματισθεί «προφίλ» στο facebook, αναρτήθηκαν άσεμνες φωτογραφίες της 24χρονης πρώην φίλης του στο διαδίκτυο με υβριστικά σχόλια και παραπλανητικές αγγελίες σεξουαλικού περιεχομένου, στοιχεία που την εξέθεσαν έως και την ιδιαίτερη πατρίδα της, στη βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα, είχαν σταλεί μηνύματα στο κινητό τηλέφωνό της, και πάλι από τον ίδιο χώρο, με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο. Η κοπέλα κατήγγειλε στο τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος….. όσα συνέβαιναν σε βάρος της και κλιμάκιο του τμήματος διενήργησε έρευνα στο σπίτι του 32χρονου, παρουσία εισαγγελία. Στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του άνδρα βρέθηκαν πλήθος άσεμνων φωτογραφιών της 24χρονης, που είχαν αναρτηθεί στο facebook. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ξιφίδιο μήκους 50 εκατοστών, αναπτήρας στιλέτο και μικροποσότητα ινδικής κάνναβης. Κατασχέθηκαν, ακόμη, δύο κινητά τηλέφωνα, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής με προσαρτημένο σκληρό δίσκο, τρεις εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος. Όλα τα ευρήματα στάλθηκαν για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.
Όπως έγινε γνωστό, ο 32χρονος και η 24χρονη είχαν σχέση περίπου έξι μήνες, αλλά πριν από έναν μήνα χώρισαν. Έκτοτε ο άνδρας την ενοχλούσε με κάθε τρόπο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου