12.5.10

Έγκυος και... ολόγυμνη η Claudia Schiffer

Θα κλείσει τα σαράντα όπου νά'ναι, αλλά η Claudia Schiffer δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ, καθώς πόζαρε γυμνή, επιδεικνύοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά για το εξώφυλλο του γερμανικού Vogue. Το σούπερ μοντέλο, η οποία βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, έδειχνε εκθαμβωτική στη φωτογράφηση του σχεδιαστή της Chanel, Karl Lagerfeld.
Η Claudia Schiffer έχει ήδη αποκαλύψει ότι περιμένει κοριτσάκι, με το σύζυγό της, σκηνοθέτη Matthew Vaughn, στο τέλος του μήνα. Το μοντέλο είναι ήδη μητέρα δύο ακόμα παιδιών, του επτάχρονου Caspar και της πεντάχρονης Clementine. Η Schiffer δηλώνει ότι ανυπομονεί για τον ερχομό του παιδιού της, ωστόσο αποκαλύπτει πως δεν έχουν βρει ακόμα όνομα για εκείνη….
"Είμαι πιο προετοιμασμένη αυτή τη φορά. Ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει με τη γέννα πάνω-κάτω και είμαι ενθουσιασμένη", σχολίασε και συνέχισε: "Δεν έχουμε βρει ακόμα όνομα. Πάντα το αφήνουμε τελευταία στιγμή. Είμαστε φρικτοί. Τα πρώτα δύο ήταν ακόμα στο νοσοκομείο και ακόμα δεν ξέραμε τα ονόματά τους". Με το καλό και να σας ζήσει!
nooz.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου