12.5.10

Ο Πρωθυπουργός γκρέμισε τη Φαντασία στον Άλιμο!

Μανίκια σήκωσε πρωί - πρωί ο πρωθυπουργός και με μπουλντόζες πήγε στον Άλιμο για την κατεδάφιση εγκαταλειμμένου νυχτερινού κέντρου η εγκατάσταση του οποίου περιελάμβανε και παράνομα κλεισμένη παραλία.
Λίγο πριν αρχίσουν τα μπάνια του λαού και σε μια προσπάθεια επικοινωνιακού χαρακτήρα, ο κ. Παπανδρέου, συνοδευόμενος από την αρμόδια υπουργό του κ. Μπιρμπίλη και στελέχη της περιφέρειας Αττικής, εμφανίστηκαν με το πρώτο φως της ημέρας στις εγκαταστάσεις της παλιάς «Φαντασίας» στον Άλιμο και την ισοπέδωσαν.
Όπως είπε στην «Κοινωνία ώρα Mega» .... ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής, κ. Λιακόπουλος, το κτίσμα ήταν για πολλά χρόνια εγκαταλειμμένο και αποτελούσε εστία μόλυνσης, αλλά και πόλο έλξης για ενέργειες παραβατικού χαρακτήρα, ειδικά τις νυχτερινές ώρες. Τόνισε επίσης ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν όλες οι παραλίες που είναι παράνομα κλεισμένες και να αποδοθεί στο λαό, ενόψει και του καλοκαιριού, όλο το παραλιακό μέτωπο από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέχρι την Αγία Μαρίνα του Κορωπίου.
Την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός ισοπέδωνε με μπουλντόζες την εγκαταλειμμένη «Φαντασία» για περιβαλλοντικούς λόγους, το ΣΔΟΕ, όπως αναφέρει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, ετοιμάζει λουκέτο σε 60 νυχτερινά κέντρα για λόγους φοροδιαφυγής.
Τα στοιχεία που έχει το υπουργείο Οικονομικών δείχνουν ότι τρία στα τέσσερα νυχτερινά κέντρα και μπαρ εμφανίζουν έσοδα κάτω από 15.000 ευρώ το χρόνο, λιγότερα δηλαδή από τη συντριπτική πλειοψηφία των μισθωτών.
Στις προθέσεις του υπουργείου οικονομικών είναι να κλείσουν για ένα μήνα 60 επώνυμα μαγαζιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τα οποία υπάρχουν στοιχεία ότι οι ιδιοκτήτες τους φοροδιαφεύγουν.
Την ίδια ώρα αναμένεται να βγουν στη φόρα τα αποτελέσματα των ερευνών για τους 151 γιατρούς του Κολωνακίου που δήλωναν εισοδήματα φτώχιας και να πέσουν καμπάνες, ενώ επιστρατεύονται εισαγγελείς για περιπτώσεις φοροδιαφυγής άνω των 150.000 ευρώ.
Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου