21.5.10

Συνελήφθη μοντέλο για πορνεία στο κέντρο της Αθήνας – Είχε …ταρίφα 1000 ευρώ !!

Σε δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση ένα μοντέλο από τη Λετονία, ηλικίας 21 ετών, το οποίο πωλούσε τις σεξουαλικές υπηρεσίες του σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.
Η συλληφθείσα εργαζόταν για διεθνές κύκλωμα πορνείας με έδρα το Άμστερνταμ, τη Μαδρίτη, τη Μόσχα και την Πράγα, όπου είχε στήσει ένα διαδικτυακό «μαγαζί» στο οποίο προβάλλονται αλλοδαπά μοντέλα, πρόθυμα να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη, με αντίτιμο από 200 έως 1.000 ευρώ τη βραδιά. Τα μοντέλα κατέθεταν τα χρήματα στους «εργοδότες τους» σε διαφορετικούς κάθε φορά τραπεζικούς λογαριασμούς….
Αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών έκλεισαν ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας με την 21χρονη από τη Λετονία σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Όταν παρέλαβε τα 400 ευρώ της αμοιβής της, που αποτελείτο από προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνελήφθη.
Ανάμεσα στα αντικείμενα που είχε στην κατοχή της η συλληφθείσα ήταν χειρόγραφες σημειώσεις με ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τηλέφωνα πελατών, αλλά και διευθύνσεις και τηλέφωνα από ξενοδοχεία σε πόλεις της Ευρώπης, όπου ταξίδευε για να βρεθεί με τους πελάτες της.
Την Πέμπτη, η 21χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Zougla.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου