7.4.10

Άδεια η Μύκονος από επισκέπτες το Πάσχα

Άδεια ήταν η Μύκονος αυτό το Πάσχα και πως να μην είναι όταν χρειάζεται κανείς μια μικρή περιουσία για διαμονή, φαγητό και διασκέδαση. Βλέπετε, χρειάζονταν κοντά στα 120 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια την ημέρα μόνο για το φαγητό, αφού το coctail στη μικρή Βενετία κοστίζει κατά μέσο όρο 12 ευρώ, το απλό ποτό 11, ενώ το αναψυκτικό στα Ματογιάννια 6,5. Αποτέλεσμα; Λίγοι να είναι αυτοί που τα τίμησαν φέτος!
Περίπου 8.000 επισκέπτες επέλεξαν περυσι τη Μύκονο για τις πασχαλινές τους διακοπές ενώ φέτος, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του λιμεναρχείου, κόπηκαν μόλις 1.500 εισιτήρια. Έτσι η καμπάνια «ρίξτε τις τιμές» αρχίζει να εφαρμόζεται και στο νησί των ανέμων, αφού οι επιχειρηματίες δηλώνουν ότι φέτος η Μύκονος θα είναι φθηνότερη και στο ξενοδοχείο και στο εστιατόριο και στο clubbing.
Ωστόσο υπάρχουν ακόμα μαγαζιά που ο φρέντο εσπρέσσο δίπλα στην Μαριλένα κοστίζει 6 ευρώ, και η χοιρινή με θεα τον Ψινάκη 20, καθώς εκτιμάται ότι ο κόσμος πρέπει να πληρώσει την υπεραξία του celebrity. Τα μαγαζιά που διατηρούν τις τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα είναι ελάχιστα, γι΄αυτό και οι επιλογές κάποιου που δε θέλει να χαλάσει όλο το μηνιάτικο για πέντε μέρες διακοπές, περιορισμένες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου