10.4.10

Ειρήνη Μερκούρη: αποτυχημένη πλαστική ή τρικ μακιγιάζ;

Η Ειρήνη Μερκούρη ανατρέπει τα δεδομένα, υποστηρίζει οτι δεν έκανε αποτυχημένη πλαστική και απειλεί με μηνύσεις. Ποια η αλήθεια για την πλαστική επέμβαση της Ειρήνης Μερκούρη;Η Ειρήνη Μερκούρη βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες λόγω μιας φωτογραφίας που την εμφανίζει παραμορφωμένη από πλαστική εγχείρηση. Για μια βδομάδα η τραγουδίστρια παρέμενε σιωπηλή χωρίς να διαψεύδει τίποτα, απολαμβάνοντας την επανεμφάνιση της στα ΜΜΕ. Τώρα βγήκε ο δικηγόρος της και δήλωσε στον «Καφέ με την Ελένη»: «Δεν θα πω αν όλα αυτά που λένε είναι αλήθεια ή όχι. Δεν επαληθεύω ούτε διαψεύδω. Αλλά θέλω να θέσω ένα ερώτημα.....
Ποιος τελικά την κατακρεούργησε την Ειρήνη ένας… πλαστικός χειρούργος με νυστέρι ή ένας δημοσιογράφος με μια πένα; Εννοώ έκανε η Ειρήνη μια πλαστική και την κατέστρεψε κάποιος χειρούργος ή κάποιος δημοσιογράφος θέλει να την πληγώσει με τα κακεντρεχή του σχόλια;» Ο συνεργάτης της Ειρήνης Μερκούρη συμπλήρωσε ότι η τραγουδίστρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και το θέμα θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ο πρώην σύντροφός της Ειρήνης Μερκούρη, Λάμπρος Κωνσταντάρας, μιλώντας στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» υποστήριξε ότι όχι μόνο δεν έχει παραμορφωθεί, αλλά δεν έχει κάνει καν πλαστική επέμβαση. Αποκάλυψε επίσης ότι την είδε και καμία σχέση δεν έχει με όσα υποστηρίζουν. «Πρόκειται για μια κακή φωτογραφία», είπε ο Κωνσταντάρας, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι στην συγκεκριμένη φωτογραφία φοράει μακιγιάζ γιατί έχει πανάδες.
Η καριέρα της Ειρήνης Μερκούρη ήταν στην αφάνεια τα τελευταία χρόνια. Όμως ξαφνικά το θέμα της δήθεν αποτυχημένης πλαστικής επέμβασης την έκανε πρόσωπο των ημερών. Η ίδια για μέρες απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το οτιδήποτε, οπότε το θέμα διογκώθηκε. Γιατί κρύβεται η Ειρήνη Μερκούρη αν πράγματι δεν έχει κάτι να φοβηθεί; Τι εξυπηρετεί η σιβυλλική δηλωση του δικηγόρου της; Μήπως «κάθε δημοσιοτητα είναι καλή δημοσιότητα»; Η ίδια η Ειρήνη Μερκούρη θα μιλήσει για όλα στην εκπομπή Gala της Μαρίας Σταματέρη.
Fimes.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου