9.4.10

"Τρίπολη – Μεγαλόπολη τέλος στην ταλαιπωρία των Μεσσήνιων οδηγών "

"Αγαπητοί φίλοι απατώντας στον αναγνώστη για τον νέο δρόμο Τρίπολης –Μεγαλόπολης που δόθηκε στην κυκλοφορία την Μεγάλη Τρίτη θα ήθελα να προσθέσω στην σελίδα σας και το δικό μου σχόλιο.
Ο Δρόμος αυτός ήταν το όνειρο του κάθε Μεσσήνιου η …..κόλαση των στροφών της Μεγαλόπολης με τους δεκάδες νεκρούς είναι πλέον παρελθόν .
Για όποιον έκανε συχνά το δρομολόγιο Τρίπολη –Καλαμάτα ο φόβος και ο τρόμος ήταν το συγκεκριμένο κομμάτι . Ατέλειωτα μποτιλιαρίσματα, τυφλές προσπεράσεις θανάτου πάνω σε στροφές οδόστρωμα που θύμιζε εμπόλεμη ζώνη.
Ο φίλος αναγνώστης αντί να διαμαρτυρηθεί για την σύντομη αποπεράτωση του έργου για την καθυστέρηση της Τσακώνας για την κατάργηση των στροφών του Καλογερικού διαμαρτύρεται για ένα ασφαλές οδικό δίκτυο που αναπτύσσεις άνετα υπερυψηλές ταχύτητες χωρίς τον κίνδυνο της μετωπικής .
Ας αφήσουμε στην άκρη τις γκρίνιες και όλοι οι Μεσσήνιοι να κινητοποιηθούμε για τα πανάκριβα διόδια ( αυτά που υπάρχουν και αυτά που έπονται ) καθώς και το όσον ποιό δυνατόν γρήγορη αποπεράτωση όλου του οδικού άξονα Τρίπολης –Καλαμάτας
Να έρθει όσο ποιό σύντομα γίνεται το τέλος της συγκοινωνιακής απομόνωσης της Μεσσηνίας στην οποία μας είχαν καταδικάσει
Μεσσήνιος Αναγνώστης"
http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_6288.html

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου