15.4.10

Τζούλια Αλεξανδράτου 2ο DVD: Κότερα, λεσβιακά, παρτούζες μέχρι και τα …κατάρτια χρησιμοποιήθηκαν

Υπερπαραγωγή το 2ο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Κότερα, ναυαγοσώστες, λεσβιακά, ομαδικό σεξ, αλλά και ένας γάμος-έκπληξη. Ποιο το σενάριο στο δέυτερο ροζ DVD της Τζούλιας;
Το δεύτερο ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου γυρίστηκε σε κότερο στην μαρίνα Αλίμου πριν μερικές βδομάδες και βρίσκεται στα τελευταία στάδια μοντάζ από την Sirina Productions. Τζούλια Αλεξανδράτου και Σειρηνάκης «σφράγισαν» τη συνεργασία τους σε δημόσιο δείπνο μετά την επιτυχία του 1ου Απαγορευμένου DVD με παχηλή αμοιβή της Τζούλιας....
Το δεύτερο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου εκτυλίσσεται σε κότερο και το τι έχουμε ακούσει για το περιεχόμενο του δεν λέγεται. Η δεύτερη τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου θα έχει, λέει, υπόθεση, ίντριγκες και η Τζούλια θα αναδείξει το ταλέντο της (και) στην υποκριτική. Φωτιά θα πάρουν τα download και τα torrents.
Για το σενάριο του «Απαγορευμένο 2» έχουμε ακούσει πολλά. Η Τζούλια Αλεξανδράτου καταφθάνει στο κότερο με λιμουζίνα, μπαίνει μέσα και βγαίνουν στ’ ανοιχτά για κρουαζιέρα. Όμως κάποια στιγμή τους σταματάνε ναυαγοσώστες του λιμενικού για έλεγχο. Οι παρασπονδίες στο κότερο είναι πολλές και η Τζούλια αναλαμβάνει να… συγκεράσει τις διαφορές. Κατάρτι δεν μένει όρθιο και παλαμάρι δεν μένει αχρησιμοποίητο. Μια γυναίκα, μάλιστα, λέγεται οτι παίζει ρόλο-έκπληξη στην… εξέλιξη της ταινίας, διεγείροντας την λίμπιντο του αντρικού πληθυσμού για λεσβιακά όργια. Σχεδόν σίγουρο είναι οτι η Τζούλια θα συνευρίσκεται με τουλάχιστον δύο άντρες, μετατρέποντας το δεύτερο DVD σε μια τεράστια, πλωτή… παρτούζα. Αποκλειστικές πληροφορίες λένε οτι στο τέλος οι δύο παρτενέρ παντρεύονται, δίνοντας αίσιο τέλος στις φήμες οτι μετά το Πάσχα η Τζούλια παντρεύεται. Όσον αφορά το πότε θα βγει το 2ο ροζ DVD στα περίπτερα, είναι, λέει, θέμα ημερών.
Εντύπωση πάντως κάνει η πληροφορία οτι ένας Έλληνας από την Κένυα έδωσε 200.000 ευρώ για να παρακολουθήσει τα γυρίσματα της τσόντας live. Ο κύριος έχει φρουτάκια και κατάγεται από τη Βόρεια Ελλάδα. Βρε, ορέξεις που έχει ο κόσμος.
Βέβαια υπάρχουν και άλλοι που λένε ότι η Τζούλια μας δουλεύει ψιλό γαζί και το νέο DVD θα είναι απλά backstage του πρώτου με κομμένες σκηνές. Αρνούμαστε να το πιστέψουμε αυτό, καθώς η ξανθιά… πορνοστάρ είναι γνωστή για τον επαγγελματισμό της.
fimes.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου