18.3.10

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το Video ήταν ….αντίδραση στους γονείς μου που με έστειλαν στα καλλιστεία

Αφού διέρρηξε τα ιμάτιά της περί «κλεμμένων προσωπικών στιγμών», η Τζούλια αποφάσισε να πει την αλήθεια, αυτή που τόσο καιρό ψιθυρίζαμε όλοι και η ίδια επέμενε να διαψεύδει.
«Νοιώθω σαν κατηγορούμενη δεν μπορώ άλλο... λες και σκότωσα κανέναν», είπε με ύφος αθώας παιδούλας σε συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου.
Βέβαια, όταν ξέσπασε ο σάλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εμφανίστηκε ως το κοριτσάκι που το έπιασαν κορόιδο και του έκλεψαν μια home made ταινία με ερωτικές περιπτύξεις με τον σύντροφό της.
Ποιός άλλωστε ξεχνά το αμίμητο «υπήρχε κάμερα εμού και του ιδίου»; Βέβαια, τις κάμερες της παραδέχθηκε, το ότι έγινε εν γνώσει της αρνούταν πεισματικά...
«Είμαι 23 χρονών και κάνω τρέλες, όπως μπορεί να κάνει ένα παιδί στα 23 του» , δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, λες και πολλές άλλες κοπέλες στην ηλικία της υπογράφουν συμβόλαια εκατομμυρίων και κάνουν σεξ με Γάλλους πορνοστάρ και με μπουκάλια, τα οποία καταγράφονται, βγαίνουν σε DVD και κρέμονται με μανταλάκια στα περίπτερα.
Όσο για το τι την οδήγησε στο να γίνει πορνοστάρ;
Αντίδραση ήταν -λέει- στους γονείς της που την έστειλαν με το ζόρι στα καλλιστεία (ναι, δεν θυμόμαστε την «ξινίλα» όταν δεν πήρες τίτλο), στον πατέρα της που την υποτιμούσε (τώρα δηλαδή νιώθει περήφανος;) και... στην έλλειψη της πραγματικής αγάπης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου