4.3.10

Το πορνό Video της Τζούλιας Αλεξανδράτου προκάλεσε ....πανικό

Σάλο έχει προκαλέσει το ροζ video της Τζούλιας Αλεξανδράτου, στο οποίο συμμετέχει σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν άντρα. Από χθες το πρωί που κυκλοφόρησε το πικάντικο ερωτικό υλικό, ο λαμπερός κόσμος της showbiz έχει γίνει άνω-κάτω, ενώ όλοι ψάχνουν να βρουν τι έχει συμβεί.
Μετά την κυκλοφορία του καυτού video ήρθε και η... καυτή αντιπαράθεση της ξανθιάς καλλονής με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών που έβγαλε στην αγορά το επίμαχο υλικό. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, μόλις πληροφορήθηκε ότι τα ερωτικά της μυστικά βγήκαν σε κοινή θέα έπαθε σοκ, όπως λένε άτομα του στενού της περιβάλλοντος, και δήλωσε ότι έχει ήδη κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες εναντίον του Δημήτρη Σειρηνάκη.
Χθες το βράδυ όμως, η εκρηκτική ξανθιά εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ σε εγκαίνια sex shop στα βόρεια προάστια. Για άλλη μία φορά η παρουσία της αναστάτωσε τα αντρικά πλήθη, ενώ σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίστηκαν οι δικοί της άνθρωποι ότι έπαθε σοκ και ήταν κλινήρης όλο το πρωινό, εκείνη ήταν ψύχραιμη και λαμπερή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου