22.3.10

Kτηνωδία – Πεθερός βίασε την νεαρή νύφη

Η πρωτοφανής κτηνωδία που βίωσε νεαρή γυναίκα, η οποία κατήγγειλε ότι τη βίασε ο ίδιος ο πεθερός της, προκαλεί σοκ! Μόλις μία εβδομάδα μετά τον χωρισμό της από τον γιο του και ενώ η κοπέλα προσπαθούσε να επουλώσει τα ψυχολογικά τραύματά της από τις συνέπειες της διάλυσης της σχέσης της, δέχθηκε τον πιο ανελέητο εξευτελισμό από τον πατέρα του πρώην αρραβωνιαστικού της, ο οποίος τη βίασε σε απόμερη περιοχή έξω από την Αθήνα.
Μετά την αποτρόπαια πράξη η άτυχη κοπέλα βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να πάει στο αστυνομικό τμήμα, όπου περιέγραψε ακριβώς τι έγινε. Επτά μήνες μετά την καταγγελία της, οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν τον δράστη-πεθερό και τον άγνωστο συνεργό του, οι οποίοι απολογήθηκαν και κρίθηκαν προφυλακιστέοι για το αδίκημα του βιασμού κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού.
Το «δόλωμα»..
Τα όνειρά της να παντρευτεί τον αγαπημένο της και να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή στο πλάι του καταστράφηκαν όταν επήλθε ο χωρισμός τους. Ομως, η νεαρή γυναίκα ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα έπεφτε θύμα βιασμού από τον πεθερό της, τον άνθρωπο που ήθελε κάποια στιγμή να του δώσει τη χαρά να κρατήσει στην αγκαλιά του τα εγγόνια του! Και το «δόλωμα» για να συμβεί αυτό ήταν η πρόσκλησή του να καθίσουν κάπου ήσυχα για να... μιλήσουν.
Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η κοπέλα στους αστυνομικούς και τα οποία επανέλαβε στην ανάκριση, είχε επισκεφθεί μια ξαδέρφη της σε προάστιο της Αθήνας. Η καταγγέλλουσα ένιωθε πολύ πληγωμένη από τα προσωπικά της και συζητούσε με την ξαδέρφη της για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της. Κάποια στιγμή η νεαρή γυναίκα βγήκε από το σπίτι για να πάει σ’ ένα ψιλικατζίδικο της γειτονιάς να ψωνίσει. Εκείνη την ώρα δεν πέρασε καθόλου από το μυαλό της ότι άρχιζε ο προσωπικός της εφιάλτης...
«Στον δρόμο με σταμάτησε μια μπλε Μερσεντές -αφηγείται σοκαρισμένη η κοπέλα- που την οδηγούσε ένας άνδρας τον οποίο γνώριζα μόνο εξ όψεως από το φιλικό περιβάλλον του πρώην αρραβωνιαστικού μου και στη θέση του συνοδηγού ήταν ο πατέρας του και πρώην πεθερός μου. Μου είπε ότι θέλει να μιλήσουμε και δέχτηκα να με πάνε μέχρι το μαγαζάκι, δύο τετράγωνα από το σπίτι της ξαδέρφης μου, για να συζητήσουμε και στη συνέχεια να με επιστρέψουν πάλι στο σπίτι. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα ακολουθούσε».
Φρίκη και εξευτελισμός
Η ανυποψίαστη κοπέλα σύντομα θα βίωνε τη φρίκη και τον εξευτελισμό, από το άτομο μάλιστα που έδωσε ζωή στον άνθρωπο που αγάπησε και που σκόπευε να παντρευτεί...
«Το αυτοκίνητο άλλαξε πορεία με προορισμό ερημική τοποθεσία έξω από την Αθήνα» συνεχίζει η νεαρή γυναίκα. «Στη συνέχεια ο πεθερός μου με φίμωσε και μου έδεσε με ένα μαύρο μαντίλι τα μάτια. Κάποια στιγμή το αμάξι σταμάτησε. Με έβγαλαν έξω και με πέταξαν στο έδαφος. Ενιωσα τα χόρτα και τα αγκάθια στην πλάτη μου. Ο ένας με χάιδευε στον λαιμό και το στήθος και ο άλλος μου κατέβασε το εσώρουχο, μου άνοιξε τα πόδια και με βίασε... Οταν τελείωσαν, με πέταξαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και μετά με παράτησαν σε έναν απόμερο δρόμο. Περπάτησα, βρήκα ένα ψιλικατζίδικο ανοιχτό, τηλεφώνησα στην ξαδέρφη μου, η οποία ήρθε και με πήρε και πήγαμε μαζί στην αστυνομία και στη συνέχεια στο νοσοκομείο».
Μετά το περιστατικό ο πρώην πεθερός της, που ζούσε για μεγάλα διαστήματα στο πατρικό του στην επαρχία, εξαφανίστηκε. Μετά από ένταλμα που εξέδωσε εναντίον του ο ανακριτής, συνελήφθη στις αρχές Μαρτίου, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε και ο συνεργός του, που όπως αποκαλύφθηκε είχε ποινικό μητρώο και στο μεταξύ είχε προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό για κλοπές και ληστεία. Και οι δύο αρνούνται την κατηγορία του βιασμού, ενώ τα αποδίδουν όλα σε πλεκτάνη από την πλευρά της πρώην νύφης, η οποία για να τους εκδικηθεί για τον χωρισμό από τον αρραβωνιαστικό της προφασίστηκε τον βιασμό. Πάντως, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας δεν πείσθηκαν από τους ισχυρισμούς τους, προφυλάκισαν τον πρώην πεθερό και οδήγησαν τον φίλο του πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού.
Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου