18.3.10

call for entries 2010 - Festival Μηδέν

Πρόσκληση συμμετοχής 2010
Το Video Art Festival Μηδέν καλεί όλους τους βιντεοκαλλιτέχνες και δημιουργούς βίντεο να στείλουν εγκαίρως τις συμμετοχές τους για το φετινό πρόγραμμα προβολών, το οποίο θα φιλοξενηθεί, όπως και τις 5 προηγούμενες χρονιές, σε δημόσιους χώρους και πλατείες στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2010.
Η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται σε όλους τους δημιουργούς (άτομα, ομάδες ή οργανισμούς) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Δεν υπάρχουν θεματικοί ή άλλοι περιορισμοί, με εξαίρεση τη διάρκεια του έργου, που δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 10 λεπτά.
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και έργων: 15 Απριλίου 2010 (σφραγίδα ταχυδρομείου) Στην 6η διοργάνωση του, το Festival Μηδέν εκτός από το βασικό πρόγραμμα προτείνει και τις εξής θεματικές ενότητες:
- μια θεματική ενότητα υπό τον γενικό τίτλο “Sound & vision, music & video”
- μια θεματική ενότητα υπό τον γενικό τίτλο “Land/e/scape”
- μια θεματική ενότητα υπό τον γενικό τίτλο “Money”
- μια ακόμη ενότητα, με τον τίτλο “Supernatural” θα επιμεληθεί φέτος η Μαρία Μπουρίκα, εικαστικός με βάση το Λονδίνο.
Σε αυτό το πλαίσιο, παρακαλούμε να προωθήσετε αυτή την πληροφορία σε καλλιτέχνες που θεωρείτε ότι το έργο τους ταιριάζει σε αυτές τις κατηγορίες.
Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικοί όροι συμμετοχής στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ http://www.facebook.com/l/986a7;www.festivalmiden.gr
Επικοινωνία: info@festivalmiden.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου