17.3.10

Τζούλια Αλεξανδράτου για το βίντεο πορνό: " Ήταν πολλά τα λεφτά …Άρη "

Μας ζάλισε τόσο καιρό η Τζούλια ότι έπεσε θύμα εκμετάλλευσης, ότι υπέκλεψαν προσωπικές τις στιγμές (με άλλους… 20 στο δωμάτιο, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, αφού η κάμερα ήταν εν γνώσει αυτής και του ιδίου!!!) και τώρα μας τα γυρνάει.
Όπως αποκάλυψε χθες το star.gr, η Τζούλια αποφάσισε να πει όλη την αλήθεια (καιρός ήταν) στην Τατιάνα Στεφανίδου, σε μια συνέντευξη που θα προβληθεί σήμερα το μεσημέρι από την εκπομπή «Αξίζει να το Δεις».
Η Τζούλια λοιπόν παραδέχτηκε ότι το βίντεο δεν αφορούσε προσωπικές της στιγμές, αλλά πρόκειται για business!!! (Σώπα ρε Τζούλια, μας σόκαρες τώρα. Δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι)
«Πήρα την απόφαση μέσα σε πέντε λεπτά», θα ακούσουμε να λέει στην Τατιάνα και να προσθέτει «Ναι, το έκανα. Σταυρώστε με»! Μετά την τσόντα, κάνει στροφή στο δράμα φαίνεται.
Ο λόγος που αποφάσισε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια, την οποία ούτως ή άλλως όλοι είχαν ψιλιαστεί, είναι ότι την εκβιάζουν. «Στάθηκα αφελής. Εμπιστευόμουν τον οποιονδήποτε και τον άφηνα να τραβάει βίντεο κατά την ερωτική μας επαφή. Σήμερα όλοι αυτοί με απειλούν. Βγάζω όλη μου την αλήθεια για να μην μπορεί κανείς να με έχει στο χέρι» δηλώνει.
Μέσα σε όλα αυτά θα ακούσουμε την Τζούλια να μιλάει με πολύ σκληρά λόγια και για τον μπαμπά της, περιγράφοντας τι πέρασε στα πρώτα επαγγελματικά της βήματα, για τους συντρόφους της και πόσο πληγώθηκε από αυτούς, αλλά και για το μέλλον της.
Πάντως, η Τζούλια σκοπεύει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η κυκλοφορία ενός ακόμα καυτού dvd στο οποίο θα είναι η ίδια και πρωταγωνίστρια και παραγωγός. Ε, τι να βάζει άλλους πάνω από το κεφάλι της μέρες που είναι και να την απειλούν με περικοπές μισθού;; Όχι, βέβαια. Θα γίνει και επιχειρηματίας το κορίτσι! Αυτής και της ιδίας.. star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου