9.3.10

Έφοδος του ΣΔΟΕ στην βίλλα της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και δεν έχουν τέλος, με την Τζούλια Αλεξανδράτου να είναι πρωταγωνίστρια σε αυτές.
Σύμφωνα, λοιπόν, με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, η Τζούλια Αλεξανδράτου, εάν δεν προσκομίσει σύντομα τις αποδείξεις με τον φόρο που έπρεπε να αποδώσει στο κράτος για το συμβόλαιο που υπέγραψε με την εταιρεία παραγωγής-όπως αποκάλυψε μετά την 4ωρη κατάθεσή του στην υπηρεσία ειδικών ελέγχων ο κ. Σειρινάκης- πιθανότατα να κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή.
Υπάρχει και η πληροφορία που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ότι το πρώην ΣΔΟΕ ετοιμάζει έφοδο στο σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου, για να δει πώς αποκτήθηκε αυτό το πολυτελές οίκημα, εάν τα μέσα ήταν νόμιμα, αν έχει παραβεί τον νόμο, αν έχει πληρώσει τον φόρο ακίνητης περιουσίας. Συν τοις άλλοις, το ΣΔΟΕ θα ερευνήσει αν τελικά υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής του dvd ερωτικού περιεχομένου και αν απέδωσε τον νόμιμο φόρο στο κράτος, όπως ορίζει ο νόμος σε κάθε συμβόλαιο.
Πέραν τούτων, χθες το απόγευμα, η Τζούλια Αλεξανδράτου συναντήθηκε σε καφετέρια με τον Αλέξη Κούγια, προκειμένου να αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος την υπόθεση, ο ίδιος και το γραφείο του, και πιθανότατα η πελάτισσά του θα καταθέσει μήνυση ύψους 1 εκατομμυρίων ευρώ στον περίφημο άνθρωπο που, κατά την ίδια την Τζούλια, έδωσε το ροζ dvd στη δημοσιότητα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου