15.3.10

Συνάντηση τη Δευτέρα, στην Τρίπολη, των αυτοδιοικητικών στελεχών Πελοποννήσου της ΝΔ

Σε συνάντηση καλεί, για τη Δευτέρα στην Τρίπολη, τα αυτοδιοικητικά στελέχη Πελοποννήσου, η ΝΔ, δια του γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος, Β. Μιχαλολιάκου. Δύο μέρες αργότερα, θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα συνάντηση των αυτοδιοικητικών στελεχών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος «η Νέα Δημοκρατία και τα αυτοδιοικητικά στελέχη δίνουν δυναμικά το "παρών" στις προκλήσεις της νέας εποχής, γιατί στην περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που διανύουμε, απαιτείται, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η εγρήγορση και η κινητοποίηση όλων των κοινωνικών δυνάμεων».
Στην ανακοίνωση προστίθεται: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως ο πλησιέστερος προς τους πολίτες θεσμός, καλείται να διαδραματίσει νέο ουσιαστικό ρόλο ενταγμένο στη νέα πραγματικότητα. Καλείται να προσκαλέσει τους ενεργούς πολίτες, να ενεργοποιήσει τις τοπικές δημιουργικές δυνάμεις και να εκφράσει την αλληλεγγύη της κοινωνίας στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Καλείται να αποτελέσει, με ουσιαστική αποκέντρωση, με ανεξαρτησία πόρων, με ευέλικτη και λειτουργική διοίκηση, τον κύριο πυλώνα μιας ευημερούσας κοινωνίας».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου