2.3.10

42χρονος σκότωσε την μάνα του για…. λίγα ευρώ

Η πενιχρή σύνταξη της 80χρονης από το Γάζωρο Σερρών στάθηκε αφορμή να βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια του γιου της.
Ο μητροκτόνος, που συνήθιζε κάθε μήνα να αρπάζει τη συνταξούλα της ανήμπορης μάνας του, εισέβαλε στο σπίτι της την Κυριακή στη μία τα ξημερώματα, απαιτώντας για ακόμη μία φορά να του δώσει τα χρήματα που έφταναν μόνο για τα φάρμακά της. Ακολούθησε έντονη λογομαχία μεταξύ τους. Στην άρνηση της άμοιρης γυναίκας, να του δώσει τα χρήματα, ο 42χρονος μητροκτόνος άρπαξε μία σπασμένη βρύση και άρχισε να την χτυπά στο κεφάλι.
Η απουσία της ηλικιωμένης την Κυριακή, κίνησε την περιέργεια των γειτόνων της που ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα Ν.Ζίχνης αλλά και τον γιο της.
Η 80χρονη βρέθηκε νεκρή, πεσμένη στο πάτωμα, με αίματα στο κεφάλι, δίπλα σε σκαλοπάτι του σπιτιού της. Μετά τη χθεσινή ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή Σερρών Μηνά Γεωργιάδη, ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.
Ακολούθησε μία μαραθώνια ανακριτική έρευνα από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, στους οικείους της 80χρονης.
Ο 42χρονος μητροκτόνος, πατέρας δύο παιδιών, παρότι αρχικά αρνούνταν πεισματικά την εμπλοκή του με το φονικό, τελικά ομολόγησε τις πράξεις του σήμερα τα ξημερώματα, ενώ μέχρι το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Σερρών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου