18.3.10

Χωρίς βενζίνη και ταξί για 24 ώρες

Χωρίς ταξί και βενζίνη θα μείνει σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της χώρας
ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙ
Οι ταξιτζήδες απεργούν σε όλη τη χώρα σήμερα με τους ιδιοκτήτες να διαμαρτύρονται για τις φορολογικές ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση. Η απεργία ξεκίνησε στις 05:00 σήμερα το πρωί και θα λήξει στις 05:00 την Παρασκευή.
ΑΠΕΡΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ
Επίσης, 24ωρη απεργία για σήμερα έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στην Ομοσπονδία Βενζινοπωλών, αντιδρώντας στην εγκατάσταση ταμειακών μηχανών χωρίς ταυτόχρονη εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων ελέγχου εισροών-εκροών καυσίμων. Λέμε «ναι» στις ταμειακές μηχανές αλλά με πιστοποιημένο σύστημα εισροών καυσίμων δήλωσε στον «Κ» η πρόεδρος των βενζινοπωλών Λάρισας κ. Έλλη Παπαδοπούλου, όπως επίσης είναι θετική και στο πλαφόν στα καύσιμα αλλά σε όλο το σύστημα διακίνησης.
«ΡΗΓΜΑ» ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
Στο κλείσιμο των πρατηρίων υγρών καυσίμων σήμερα δεν θα συμμετάσχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) μετά τις διευκρινίσεις του Υπ. Οικονομικών, όπως τονίζει σε σημερινή της ανακοίνωση και επιφυλάσσεται να τοποθετηθεί όταν οριστικοποιηθούν οι ρυθμίσεις του φορολογικού νομοσχεδίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου