2.3.10

24ωρη απεργία σε όλο το δημόσιο προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ στις 16 Μαρτίου


Με 24ωρη απεργία σε όλο το δημόσιο στις 16 Μαρτίου απαντά η ΑΔΕΔΥ στα νέα κυβερνητικά μέτρα. Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις έντεκα το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος και θα ακολουθήσει διαδήλωση.Αυτά αποφάσισε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στη βάση και των κατευθύνσεων του γενικού συμβουλίου της οργάνωσης που είχε προηγηθεί. Η ΑΔΕΔΥ κατηγορεί την κυβέρνηση για πολιτική μείωσης του εισοδήματος και των αποδοχών καθώς και για επιβάρυνση του κλίματος στα ασφαλιστικά συνταξιοδοτικά δικαιώματα.
Η ΑΔΕΔΥ προτείνει ακόμα νέα πανελλαδική πανεργατική απεργία σε συντονισμό με τη ΓΣΕΕ σε ημερομηνία αμέσως μετά το συνέδριο της γενικής συνομοσπονδίας. Ακόμα η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε τις εξής παρεμβάσεις.
Την Δευτέρα 8 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας παρέμβαση για το Ασφαλιστικό με αιχμή τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης των γυναικών. Την ημέρα αυτή θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Εσπέρια.
- Την Τετάρτη 3 Μαρτίου παράσταση διάβημα στο υπουργείο Οικονομικών αντιπροσωπεία συνδικαλιστικών στελεχών.
- Την Τετάρτη 10 Μαρτίου παράσταση διάβημα αντιπροσωπείας συνδικαλιστικών στελεχών στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους όπου θα έχει κατευθυνθεί και το συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου