2.3.10

Η απίστευτη περιπέτεια μιας 17χρονης κοπέλας

Σοκάρει η ιστορία της 17χρονης κοπέλας που την κρατούσε φυλακισμένη η μητέρα της για να μην καταθέσει ότι ο 36χρονος φίλος της είχε φωτογραφήσει την ανήλικη κοπέλα γυμνή και είχε αναρτήσει τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Η 36χρονη μάνα δεν δίστασε μάλιστα να ζητήσει βοήθεια από φίλη της ενώ η περιπέτεια της νεαρής κοπέλας έληξε όταν μετά από επιχείρηση της αστυνομίας Κορίνθου, απελευθερώθηκε από το εξοχικό σπίτι-φυλακή, όπου την κρατούσε η φίλη της μάνας της.
Όλα άρχισαν πριν από περίπου μία εβδομάδα, όταν η 17χρονη από τη Ρωσία, αγανακτισμένη από την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της λόγω του εραστή της μητέρας της, κατήγγειλε στην Ασφάλεια ότι ο 36χρονος είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της. Ο 36χρονος είχε φωτογραφήσει την ανήλικη κοπέλα εν αγνοία της την ώρα που έκανε μπάνιο στο σπίτι της.
Οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος σε έρευνες που έκαναν στο σπίτι του φερόμενου ως δράση βρήκαν και κατάσχεσαν ένα σκληρό δίσκο ηλεκτρονικού υπολογιστή όπου ήταν αποθηκευμένες οι φωτογραφίες της ανήλικης. Στη συνέχεια σχηματίσθηκε δικογραφία εναντίον του 36χρονου Έλληνα να διαβιβάσθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να καταθέσει στις δικαστικές αρχές και η 17χρονη.
Τότε άρχισε ο γολγοθάς της ανήλικης αφού η μητέρα της ζήτησε από μία 42χρονη φίλη της, επίσης Ρωσίδα, να πάρει τη μικρή στο σπίτι της στην Κόρινθο και να την κρατήσει εκεί ώστε να μην καταθέσει εναντίον του φίλου της. Η 17χρονη όμως είχε κρυμμένο ένα κινητό τηλέφωνο, με το οποίο και ενημέρωσε την αστυνομία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου