14.2.10

Αγιου Βαλεντίνου – Πολλοί δεν περιμένουν δώρα τα …αγοράζουν μόνοι τους

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και πολλοί είναι εκείνοι και εκείνες που δεν περιμένουν το σχετικό δωράκι από κάποιον αγαπημένο ή αγαπημένη.
Ε, και; αναρωτιούνται 8 εκατομμύρια Αμερικανοί που -σύμφωνα με τηλεφωνικό γκάλοπ- δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραδεχθούν ότι αγοράζουν οι ίδιοι στον εαυτό τους δώρα τη συγκεκριμένη ημέρα.
Έτσι, μην ζηλέψετε τα λουλούδια που θα δείτε να φτάνουν στον διπλανό σας γιατί μπορεί πολύ απλά να τα έχει παραγγείλει η ίδια για να της φτιάξουν τη διάθεση.
Αφήστε δε, που είναι πολύ καλύτερο το να επιλέξετε οι ίδιοι κάτι για τον εαυτό σας ή να μην πάρετε και καθόλου δώρο, από το να δεχθείτε ένα που δεν σας αρέσει αλλά θα είστε υποχρεωμένοι να αντιδράσετε με ενθουσιασμό μπροστά στο αγαπημένο πρόσωπο που με χαρά σας το παρουσίασε.
Η ίδια έρευνα απέδειξε ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ του δώρου που λαμβάνουν οι γυναίκες από αυτό που πραγματικά θα ήθελαν.
Για παράδειγμα, το 22% των ανδρών, έχει για πρώτη επιλογή τα εσώρουχα αλλά μόνο το 2% των γυναικών δήλωσε ότι επιθυμεί ένα τέτοιο δώρο. Αντίθετα οι γυναίκες προτιμούν τα κοσμήματα, τα οποία οι άντρες κατατάσσουν στην 5η θέση της δικής τους λίστας.
Επίσης, ένας στους πέντε άνδρες πέφτει στην παγίδα του «ας μην ανταλλάξουμε φέτος δώρα», πιστεύει ότι συμφώνησε με την αγαπημένη του και όταν εμφανίζεται με άδεια χέρια, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια απογοητευμένη γυναίκα.
Πάντως για ημέρα αγάπης, όπως είναι η γιορτή της 14η Φεβρουαρίου, δεν είναι και λίγοι οι χωρισμοί που καταγράφονται. Γύρω στα έξι εκατομμύρια ζευγάρια έχουν χωρίσει του Αγίου Βαλεντίνου… ίσως γιατί κάποιος (ή κάποια) «ξέχασε» να φέρει δώρο…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου