14.2.10

Σήμα Ποιότητας Κρητικής κουζίνας με Μητρώο Επιθεωρητών

Άρχισε η διαδικασία εξεύρεσης εξωτερικών συνεργατών με στόχο τη δημιουργία ενός Παγκρήτιου Μητρώου Επιθεωρητών για την απόδοση του Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης που χρησιμοποιούν κρητικά προϊόντα και προωθούν την κρητική κουζίνα και διατροφή.Η δημιουργία μητρώου επιθεωρητών σχετίζεται με την άμεση υλοποίηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου Δράσης για την επόμενη τριετία, που έχουν ξεκινήσει οι τέσσερις Νομάρχες της Κρήτης σε ό,τι αφορά τη συνεργασία τους για τη διανομαρχιακή, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία "Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας".
Οι υποψήφιοι Επιθεωρητές θα πρέπει να έχουν πτυχίο ή δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε σχετικό αντικείμενο, καθώς και αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των τροφίμων, της διατροφής και της πιστοποίησης.
Τα βιογραφικά σημειώματα μπορούν να υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: symfono_gram@nar.gr με θέμα "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ", με φαξ στο 2831030401 ή να αποστέλλονται ταχυδρομικά μέχρι την Παρασκευή 19/2/2010 στη διεύθυνση: Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας, Κριτοβουλίδου 15-17, Τ.Κ. 74100, Ρέθυμνο. Μόλις συγκροτηθεί το Μητρώο Επιθεωρητών θα αρχίσουν άμεσα οι διαδικασίες πιστοποίησης επιχειρήσεων μαζικής εστίασης σε όλη την Κρήτη. Στόχος είναι να υπάρξουν αρκετές πιστοποιημένες επιχειρήσεις σε όλους τους νομούς μέχρι την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου, γεγονός που θα συμβάλει τόσο στην ανάδειξη των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, όσο και στην αποτελεσματικότερη προβολή της κρητικής διατροφής, του φορέα και του Σήματος Κρητικής Κουζίνας.-

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου