25.2.10

"Πήραν " γευση δεματοποιητή στον Πύργο

Με ένα μικρό λεωφορείο ο Δήμαρχος Καλαμάτας , αντιδήμαρχοι, υπηρεσιακοί παράγοντες δημοσιογράφοι, τηλεοπτικά συνεργεία επισκέφθηκαν χθες το χώρο διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, που βρίσκεται στη γέφυρα του Αλφειού.
Στο χώρο, τους ανέμεναν ο Δήμαρχος Πύργου, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωπος της εταιρείας, που εγκατέστησε και λειτουργεί το σύστημα.
Με την ολοκλήρωση της περιήγησης στο χώρο, ο Δήμαρχος Καλαμάτας εκφράστηκε απολύτως θετικά για το σύστημα του δεματοποιητή ως μεταβατικό στάδιο και ζήτησε από κάθε καλοπροαίρετο να επισκεφθεί το χώρο και να σχηματίσει ιδία αντίληψη.
Οι εντάσεις, ο παραλογισμός, η διάθεση για σύγκρουση και πολλά άλλα έχουν μετατρέψει την Μεσσηνία και την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε χώρους που κυριαρχούν οι σκουπιδότοποι και σε παρεμπόδιση σχεδόν κάθε λύσης για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Ο Δήμαρχος Πύργου αναφέρθηκε στον αγώνα της δημοτικής αρχής για την προσωρινή λύση του προβλήματος και στη χρηματοδότηση από την προηγούμενη κυβέρνηση (πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ) της αγοράς των μηχανημάτων.
Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της άμεσης τοποθέτησης των δεματοποιητών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου