9.2.10

«Αναφορά Νάντιας για την κατολίσθηση στο δρόμο Ρευματιάς – Μάλθης»

Η βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Ρέππα και στον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ραγκούση, σχετικά με τις καταστροφές που υπέστη ο δρόμος μεταξύ Ρευματιάς και Μάλθης.
Η αναφορά αυτή έρχεται να αναδείξει την απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται το οδικό δίκτυο του Νομού Μεσσηνίας γενικότερα, ζήτημα που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την κ. Γιαννακοπούλου. Ειδικότερα στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο πρόσφατο παρελθόν, η Νομαρχία Μεσσηνίας είχε πραγματοποιήσει έργα συντήρησης και βελτίωσης στον άξονα Αρχαία Μεσσήνη – Ζερμπίσια – Κεφαλληνού – Ρευματιά - Μάλθη, προϋπολογισμού 900.000 ευρώ, τα οποία, ωστόσο, δεν φάνηκαν επαρκή για την αποφυγή νέων προβλημάτων. Η ανταπόκριση της αρμόδιας Διεύθυνσης υπήρξε άμεση, αν και τα συνεχή περιστατικά στο τοπικό οδικό δίκτυο καταδεικνύουν την ανάγκη συνολικότερης αντιμετώπιση του προβλήματος και την ανάληψη αποτελεσματικών μέτρων.
Με την αναφορά αυτή, η βουλευτής Μεσσηνίας τονίζει την ανάγκη αύξησης της χρηματοδότησης για τη συντήρηση και βελτίωση του τοπικού οδικού δικτύου, λόγω των μεγάλων αναγκών που αντιμετωπίζει και του πλήθους των πολιτών που εξυπηρετεί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου