2.2.10

Avatar και Hurt Locker βρίσκονται στην κορυφή των υποψηφιοτήτων για τα φετεινά Όσκαρ.

Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας Avatar και η πολεμική ταινία Hurt Locker βρίσκονται στην κορυφή των υποψηφιοτήτων για τα φετεινά βραβεία Όσκαρ.
Και οι δύο ταινίες συγκεντρώνουν 9 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων και αυτή για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.
Οι υπόλοιπες ταινίες που είναι υποψήφιες στην κατηγορία αυτή είναι οι: "Ραντεβού στον Αέρα", "The Blind Side", "Precious" (κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος Push της Σαφάιρ), "District 9", "Up", "Ένας Σοβαρός Άνθρωπος", "Άδωξοι Μπάσταρδη" και "Μια κάποια Εκπαίδευση".
Μεταξύ των υποψηφίων για το Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού είναι ο Τζεφ Μπρίτζες για την ερμηνεία του στην ταινία Crazy Heart, ο Τζορτζ Κλούνεϊ για το ρόλο του στην ταινία "Ραντεβού στον Αέρα", ο Κόλιν Φερθ για την ταινία "A Single Man" (Ένας Άνδρας Μόνος), o Μόργκαν Φρίμαν για την ταινία "Ανίκητος" και ο Τζέρεμι Ρένερ για την ερμηνεία του στην ταινία "The Hurt Locker".
Μεταξύ των υποψηφίων για το Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού είναι....
η Σάντρα Μπούλοκ για την ταινία "The Blind Side", η Έλεν Μίρεν για την ταινία "The Last Station", η Κάρεϊ Μάλιγκαν για το "Μια Κάποια Εκπαίδευση", η Γκαμπουρέι Σιντάιμπ για το "Precious" και η Μέριλ Στριπ για το "Julie & Julia".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου