12.2.10

Συνελήφθη 47χρονος για αποπλάνηση ανηλίκων που γνώριζε σε Internet cafe.

Για αποπλάνηση ανηλίκου, ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, πορνογραφία ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, συνελήφθη σήμερα το πρωί 47χρονος Ελληνας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.
Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο συλληφθείς εδώ και τρία χρόνια περίπου πήγαινε σε διάφορα ίντερνετ καφέ στην περιοχή των Κάτω Πατησίων, όπου προσέγγιζε ανήλικα αγόρια από 13 έως 16 ετών, αρχίζοντας να κάνει παρέα μαζί τους.
Μετά από λίγους μήνες καλούσε τα παιδιά μόνα τους ή ομαδικά στο σπίτι του, όπου τα έβαζε να παρακολουθούν ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου και ασελγούσε σε βάρος τους.Για αυτές τις πράξεις τους έδινε ως ανταμοιβή μικροποσά ή τους ανανέωνε το χρόνο χρήσης στο διαδίκτυο σε ίντερνετ καφέ όπου σύχναζαν. Παράλληλα, ο 47χρονος είχε δημιουργήσει προφίλ σε διάφορους ιστότοπους στο διαδίκτυο, όπου συνομιλούσε με ανήλικους κάνοντάς τους άσεμνες προτάσεις.Στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες ανηλίκων με πορνογραφικό περιεχόμενο.Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι φωτογραφίες δεν ήταν των παιδιών τα οποία είχε παρασύρει. Ο 47χρονος είχε συλληφθεί ως επιδειξίας και το 1994. Σήμερα, οδηγήθηκε και πάλι στον εισαγγελέα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου